Advertising


Terima kasih kerana menunjukkan minat untuk beriklan dengan
engkumuzahadin.blogspot.com/Statistik sepanjang masa oleh blogger mencatakan angka lebih 10 juta pageviews pada hujung April 2017. Dengan minimum 4000 viewers setiap hari dan lebih 150 ribu hit dihasilkan bagi tempoh sebulan. Blog ini menggunakan template SEO yang sangat mesra pengguna dan juga responsif. Maka, ia sebuah blog yang mesra peranti tidak kisah PC, Laptop, Tablet mahupun Telefon Pintar seperti Android dan iPhone.


Kenapa perlu iklan di sini???

Gaya penulisan review produk terpulang kepada anda! Anda tentukan, nak gaya skema, santai, sembang-sembang... Nak letak puisi atau pantun ciptaan Muz yang ada kaitan dengan produk anda pun boleh tau!

Muz anggap advertorial berbentuk visual juga sangat penting. Jadi setiap entry advertorial akan ada gambar-gambar produk atau perkhidmatan anda. Kalau nak suruh Muz edit gambar yang anda bagi pun boleh tau!

Entry advertorial akan ditulis ringkas dan padat. Tulis panjang lebar macam karangan budak sekolah takut tak ada yang baca pula!

Tajuk entry sudah pastinya mesra SEO. Apa itu mesra SEO? Senang cerita bila orang google satu perkataan, entry yang ada iklan produk anda tu akan muncul, dan orang boleh klik dan baca dengan mudah!

Tajuk entry advertorial juga akan gempak untuk menarik lebih ramai pembaca. Misalnya, "Kek Penggoda Suami" Padahal cerita jual kek coklat moist saja pun! Hahaha...

Setiap entry advertorial akan ada backlink kepada anda. Boleh letak link Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr, Smule, Blog anda! Nak letak nombor telefon untuk WhatsApp, ID WeChat dan apa saja pun boleh, asalkan pelanggan dapat contact anda dengan mudah.

Siapa akan baca entry advertorial produk/perkhidmatan anda??

Setakat April 2017 sudah ada 10 juta lebih pembaca blog ini.
Setiap hari hampir 4000 pembaca berkunjung ke blog ini.
Dalam satu bulan purata kunjungan blog ini adalah sebanyak 150 000 bacaan.
Terdapat lebih 55 000 pembaca yang datang ke blog ini dalam tempoh sebulan.
Dalam satu bulan juga direkodkan lebih 35 000 pembaca/pengunjung baharu blog ini.
Entry advertorial anda akan dikong di Facebook Muz yang membunyai lebih 4 500 rakan.
Entry turut akan dikongsi di Google+ yang terdapat lebih 2000 rakan.
Entry juga akan dikongsi di Twitter (700++ followers)  dan Instagram (8000++ followers)
Entry advertorial produk anda juga turut akan di kongsi di grup-grup blog Facebook dan Google +
Secara ringkasnya hampir 500 000 orang atau 1/2 JUTA manusia boleh melihat dan membaca entry advertorial yang menulis tentang produk anda!

Servis Pengiklanan
  • Iklan banner
  • Advertorial

Iklan Banner
Blog ini menyediakan beberapa slot pengiklanan untuk banner imej dalam bentuk jpeg, png serta gif. Slot disediakan secara eksklusif untuk saiz dan lokasi banner tertentu, sila berhubung di ruangan Hubungi (Contact) untuk diberikan rate card pengiklanan. Harga pengiklanan banner yang ditetapkan adalah untuk tempoh 1 Bulan!Advertorial
Pengiklanan advertorial iaitu review dalam bentuk satu blog post/entri bergambar ditulis dengan ciri-ciri SEO (Search Engine Optimization) yang kekal - sama ada review berkaitan laman web, blog, produk kecantikan, vitamin, makanan, restoran, hotel, servis, facebook page dan mana-mana yang difikirkan sesuai.

Pengiklanan advertorial - pihak pengiklan sama ada memberikan kebebasan untuk penulis membuat entri sendiri ataupun diperuntukkan draft atau artikel siap untuk diterbitkan. Harga adalah berbeza mengikut spesifikasi yang dipersetujui. Entri advertorial/review hanya akan diterbitkan setelah pembayaran penuh diterima. Harga advertorial bermula serendah RM25 untuk satu post kekal.


Sebut Harga & Pertanyaan Pengiklanan
Jika berminat untuk memperoleh sebut harga pengiklanan serta membuat tempahan pengiklanan, anda boleh kemukakan menerusi ruangan Contact yang telah disediakan. Atau langsung sahaja email di engkumuzahadin@yahoo.com atau hubungi Muz di mana-mana media sosial seperti Facebook, Instagram, Twitter, Google+ dengan mencari nama ENGKU MUZAHADIN.

Atau nak chat dengan Muz tanya soalan di FB pun boleh, click sini, on! Private Message

Tak yakin lagi??? Meh baca entry advertorial yang pernah Muz tulis, klik SINI!