Sabtu, Februari 09, 2019

Video Tidak Senonoh Lelaki Mirip Idris Khan TersebarEpisod tularnya video dan gambar peribadi selebriti lelaki tanah air yang menggemparkan industri hiburan pada tahun lepas nampaknya tidak berakhir di situ. Selepas video lelaki mirip Syafiq Kyle pernah tular dan menjadi viral, kini muncul pula video lelaki mirip pelakon Idris Khan.

Portal Media Hiburan baru-baru ini melaporkan isu tularnya video tidak senonoh memaparkan individu mirip pelakon Idris Khan.

Video berdurasi 9 saat yang dikongsi menerusi laman sosial twitter itu menunjukkan lelaki memakai cap dan cermin mata di dalam bilik air dalam keadaan tidak berbaju, kemudian menyelak seluar dan menampakkan kemaluannya.

Bagaimanapun, tidak ada sebarang kenyataan yang dikeluarkan oleh Idris Khan setakat ini. Malah, akaun instagram pelakon itu juga sudah di-private-kan buat masa ini.

Terdahulu, video nakal anak Che Ta; Ammar Effendy, pelakon Paskal, Ammar Alfian, dan penyanyi kumpulan Forteen, Ameer Forteen pernah tular pada hujung tahun lepas. Bagaimanapun kesemua mereka mengambil tindakan mengunci mulut, dan 'pelanduk dua serupa' menjadi penyelamat.1 Komentar:

Write Komentar
lovemachoco
AUTHOR
13/3/19 11:32 PG delete

permisi min numpang share ya :)
bosan tidak tahu mesti mengerjakan apa ^^
daripada begong saja, ayo segera bergabung dengan kami di
F*A*N*S*P*O*K*E*R cara bermainnya gampang kok hanya dengan minimal deposit 10.000
ayo tunggu apa lagi buruan daftar di agen kami ^^

Reply
avatar