Rabu, November 07, 2018

Bekas Pelajar Terbukti Cemerlang; RHR Tuition Centre Pilihan Wajib 2019Memilih pusat tuisyen sebagai medium untuk pembelajaran tambahan selain pendidikan di sekolah bukanlah suatu perkara yang boleh dipandang enteng. Sebagai ibu bapa yang bertanggungjawab, adalah penting dalam memastikan bahawa wnag ringgit yang dibelanjakan untuk pendidikan tambahan anak-anak memberikan imbalan yang setimpal.

Oleh yang demikian, RHR Tuition Centre di Pulau Pinang yang beroperasi sejak 2001 merupakan pilihan terbaik untuk pembelajaran anak-anak, bukan sahaja yang bakal menduduki peperiksaan awam sahaja, bahkan sangat sesuai untuk pelbagai peringkat umur bermula Darjah 1 sehingga Tingkatan 5.

Kepakaran tenaga pengajar, kelas yang kondusif dan selesa, bilik berhawa dingin, guru-guru yang komited dan pelajar-pelajar yang terbukti cemerlang dengan keputusan peperiksaan awam yang membanggakan menjadi tunjang utama Pusat Tusiyen RHR.


Pendaftaran bagi sesi 2019 telahpun dibuka, dan anda yang berminat boleh segera menghubungi talian 012-4922650 untuk pertanyaan lanjut.

Jika anda masih ragu-ragu, luangkan sedikit masa membaca apa kata bekas pelajar yang pernah mengikuti kelas tuisyen di RHR Tuition Centre ini!