Jumaat, Julai 28, 2017

Dah Banyak Kali Kantoi; Aliff Aziz Ada Perempuan Lain Sejak Sarat Hamil!Isteri masih dalam pantang namun sudah berani keluar ke pusat hiburan bersama wanita lain. Itulah perkara yang terjadi kepada pelakon dan juga penyanyi Aliff Aziz. Perkara tersebut disahkan sendiri oleh Bella Astillah, seperti yang dilaporkan oleh Harian Metro.

“Dia marah apabila saya merakam gambarnya bersama wanita itu dan merampas telefon bimbit di tangan saya. Ketika itu kami bergelut manakala telefon saya dipegang oleh wanita terbabit yang cuba memadam bukti itu”

“Akibat pergelutan itu saya luka di dahi dan lutut,” katanya. Menurut Bella, dia sudah mengetahui bahawa suaminya itu mempunyai hubungan dengan wanita berkenaan sejak hamil lagi namun memaafkannya pada Ramadan lalu.

“Saya dapat tahu Alif ada wanita lain ketika sarat hamil. Sudah banyak kali ‘kantoi’. Walaupun sedih saya memaafkan dia pada Ramadan lalu. Bagaimanapun saya tidak sangka, mereka masih keluar berdua meskipun wanita itu tahu saya kini dalam pantang”
“Saya juga sudah menasihati wanita itu supaya tidak mendekati alif lagi tetapi dia tidak peduli. œMalah, dia menegaskan sudah mempunyai teman lelaki dan Alif yang mencarinya. Saya ada bukti mereka menjalin hubungan termasuklah perbualan di aplikasi WhatsApp,” jelasnya.

Selain itu, Bella juga menyatakan bahawa wanita berkenaan merupakan adik kepada seorang pelakon wanita terkenal dan sering menggoda suaminya di set penggambaran drama Izinkan Aku Mencintaimu.