Sabtu, Jun 03, 2017

Suami Tak Halang Juliana Evans Terus BerlakonJuliana Evans , 27, berkata, kehidupannya kini selepas berkahwin sangat indah dan berbeza berbanding sebelum mendirikan rumah tangga.

"Dulu hidup bujang lain dan sekarang sudah berkahwin, ia sangat indah. Kalau dulu asyik bersama keluarga, sekarang berkepit dengan suami pula.

"Alhamdulillah keluarga mertua juga ramah walaupun saya cuba membiasakan diri namun mereka semua sangat bersahaja," katanya.

Bercakap mengenai karier seninya selepas berkahwin, Juliana berkata, dia tidak berhasrat untuk meninggalkan bidang seni sebaliknya akan meneruskan kerjayanya seperti biasa.

Kata Juliana, suaminya juga tidak menghalang dia terus berlakon atau meletakkan sebarang syarat namun sebagai isteri dia akan lebih bersikap selektif terhadap watak diterima agar sesuai dengan statusnya kini.

"Tiada sebab saya perlu perlahankan karier kerana suami dan keluarga mertua juga menggalakkan saya meneruskan kerja seperti biasa.


"Tetapi sebagai seorang isteri saya akan menjaga batas dan lebih memilih terhadap tawaran diberikan agar ia bersesuaian dengan status saya kini," katanya.