Rabu, Mei 17, 2017

Viral Baju Raya Pondan! Pereka Fesyen Ezuwan Ismail Bersuara!



Kalau yang rajin ikuti laman sosial mesti perasan viral baru-baru ini tentang busana Aidilfitri daripada salah seorang pereka fesyen popular tanah air, Ezuwan Ismail.

Netizen menggelarkan baju yang digayakan oleh model lelaki di pentas peragaan sebagai fesyen memondan!

"Ini namanya baju raya fesyen pondan. Aku jentik muka designer baju ini karang. Terkepit-kepit macam sotong nak buat baju raya pun. Seluar dah macam seluar Zanariah, anak sulung aku pakai pergi kerja. Cabai betul!"

Ezuwan Ismail yang menjadi pereka fesyen baju berkenaan bagaimanapun tampil di Instagram memberikan respon berkenaan isu tersebut.

Sapa nk jentik i ols tu meh depan2 ya...suka carut2 kan..walaupun baju memondan ni kena carut tp this is the best seller yg mendapat sambutan ya..walaupun harganya rm2500 tp still laris!! #knightsbridgerayacollection #teruskanmencarutbajumemondan #neelofadanmodelkitaharizjadimangsa #maafkanmereka