Jumaat, Mei 12, 2017

Terkilan Kena Halau Dari Fashion Show; Fasha Sandha Tekad Takkan Hadir Ke Majlis Yang Ada Artis Ini!



Fasha Sandha menerusi Instagram miliknya meluahkan rasa kesal setelah dihalau dari sebuah majlis pertunjukan fesyen semalam. Dakwa Fasha, beliau dihalau kerana ada satu jenama artis yang lain yang mengugut menarik diri jika Fasha berada di situ. Namun netizen seolah dapat meneka siapa gerangan artis yang dimaksudkan berdasarkan kapsyen perkongsian Fasha yang terbaru.

Jom ,ikuti luahan hati Fasha Sandha!
Kesian…. so kesiannnnn
Sesuai la u both , perangai budak2 ,childish.
Teruskan kepura puraan mu itu,
Keep on being arrogant,
Ramai pun tau kau punya arrogant tu macam mana. Tahap Dewa.
Sekelip mata je Allah boleh tarik balik. Kaya pun dengan hasil orang lain untuk apa?
Hah?
Fitnah?
What for fitnah? Hanya dapat dosa,
AKU BERSUMPAH, diatas kedua anak2 aku Putra Rayfal dan Putri Raysha, kejadian semalam benar2 berlaku dan aku ada ramai saksi semalam.Kau patut check dengan pihak pengurusan kau, tindakan kau tu betul atau salah.

Kau ingat kau siapa? Suka hati nak cuba halau orang from an event? Lain kali buat show sendiri, tak payah nak campur dengan designers lain.

Stop being insecure please, kau lebih cantik, lebih kaya, lebih bahagia, apa lagi kau takut dengan aku ? . .


Ya,aku tak sehebat kau

Tapi 2 benda kau tak boleh lawan aku
-dari dulu aku hidup dengan DUIT kerja AKU sendiri, bukan dengan duit LELAKI
Unlike u, dari dulu satu keluarga pun orang kena tanggung. Pathetic. .
-aku adalah ibu kepada 2 anak2 aku.

Macam ni ya,
Jangan risau ok, aku takkan attend mana2 event kalau ada nama kau., walaupun atas jemputan orang lain. Puas hati? .

END

#lainkalijangancaripasal #dahkahwinpuntakmoveonlagike #dahlahpendekakalpunpendek #teruskanlahpura2bahagiadalamIG #akudahceraidahpunapalagikaunak