Khamis, Mei 04, 2017

Fattah Amin Sahkan Hubungan LoFattah Berakhir?Melalui perkongsian Fattah Amin di Instagram, dia menjelaskan bahawa lagu Wanita Terakhir diilhamkan berdasarkan kisah cinta beliau (merujuk kepada Neelofa) pada satu ketika dahulu. Tambahnya lagi, soal jodoh dan rezeki adalah ketentuan dari-Nya.

“Saya juga ingin sampaikan nukilan hati saya yang bahawa jodoh adalah di tangan Allah. Sesiapa juga yang bakal menjadi pilihan hati saya, yang paling penting buat saya ialah restu dan redha dari kedua ibu bapa saya”


“Saya cukup menghargai doa dari para peminat tentang jodoh saya, namun, buat masa ini, biarlah semua itu menjadi rahsia Allah kerana sesungguhnya semua itu adalah perancangan-Nya dan Dia lah yang paling tahu bilakah masa terbaik untuk saya,” katanya. - Rotikaya


Misteri Wanita Terakhir terungkai sudah.  Kasih ibu membawa ke syurga. Begitu tinggi darjat seorang ibu hingga syurga sekali pun terletak di tapak kakinya.  Tiada restu ibu tiadalah redha Allah. Ini janji Allah. Siapalah kita untuk menidakkannya. #WanitaTerakhir adalah satu siri merchandise dari saya untuk para peminat, yang saya keluarkan sesuai keadaan dan permintaan. Lagu Wanita Terakhir tidak saya nafikan dilhamkan dari episod hidup saya pada suatu ketika dulu pada ketika itu. Episod itu sudah berakhir. Namun kehidupan perlu diteruskan. Sedangkan Ibu, wanita pertama dan terakhir, tetap di sini bersama saya di mana jua saya berada, apa jua keadaan saya. Love you, Ibu. Saya dedicate minyak wangi Wanita Terakhir untuk Ibu.  Siri merchandise Wanita Terakhir masih banyak dalam perancangan. Novel baru dilancarkan. Selepas ini dengan izinNya akan ada banyak lagi adaptasi dari novel Wanita Terakhir ini. Kita sama-sama nantikan ya. #WT Saya juga ingin sampaikan nukilan hati saya yang bahawa jodoh adalah di tangan Allah. Sesiapa juga yang bakal menjadi pilihan hati saya, yang paling penting buat saya ialah restu dan redha dari kedua ibu bapa saya. Saya cukup menghargai doa dari para peminat tentang jodoh saya, namun, buat masa ini, biarlah semua itu menjadi rahsia Allah kerana sesungguhnya semua itu adalah perancanganNya dan Dia lah yang paling tahu bilakah masa terbaik untuk saya. Saya yakin dan percaya peminat setia saya akan terus support kerjaya dan perniagaan saya. Fattah sayang anda semua. 😊 #sincerelyFattah #QalifModen #inspireFattah #impossibleisnothing #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #buatyangbaikbaik #FattahAmin
A post shared by Fattah Amin (@fattahaminz) on

Misteri Wanita Terakhir terungkai sudah. Kasih ibu membawa ke syurga. Begitu tinggi darjat seorang ibu hingga syurga sekali pun terletak di tapak kakinya. Tiada restu ibu tiadalah redha Allah. Ini janji Allah. Siapalah kita untuk menidakkannya.

#WanitaTerakhir adalah satu siri merchandise dari saya untuk para peminat, yang saya keluarkan sesuai keadaan dan permintaan.

Lagu Wanita Terakhir tidak saya nafikan dilhamkan dari episod hidup saya pada suatu ketika dulu pada ketika itu. Episod itu sudah berakhir. Namun kehidupan perlu diteruskan.

Sedangkan Ibu, wanita pertama dan terakhir, tetap di sini bersama saya di mana jua saya berada, apa jua keadaan saya. Love you, Ibu.

Saya dedicate minyak wangi Wanita Terakhir untuk Ibu. Siri merchandise Wanita Terakhir masih banyak dalam perancangan. Novel baru dilancarkan. Selepas ini dengan izinNya akan ada banyak lagi adaptasi dari novel Wanita Terakhir ini. Kita sama-sama nantikan ya. #WT

Saya juga ingin sampaikan nukilan hati saya yang bahawa jodoh adalah di tangan Allah. Sesiapa juga yang bakal menjadi pilihan hati saya, yang paling penting buat saya ialah restu dan redha dari kedua ibu bapa saya. Saya cukup menghargai doa dari para peminat tentang jodoh saya, namun, buat masa ini, biarlah semua itu menjadi rahsia Allah kerana sesungguhnya semua itu adalah perancanganNya dan Dia lah yang paling tahu bilakah masa terbaik untuk saya.

Saya yakin dan percaya peminat setia saya akan terus support kerjaya dan perniagaan saya.

Fattah sayang anda semua. 😊