Jumaat, Mac 03, 2017

Rumah Tangga Aqasha Berantakan Gara-Gara Orang Ketiga!



Rumah tangga pelakon Aqasha dan isterinya Baizura dikatakan sedang bergolak. Bahkan lebih menggemparkan adalah perkongsian Baizura di Instagram yang seolah-olah sudah terlalu penat mempertahankan rumah tangganya itu daripada gangguan pihak ketiga.

Lebih panas apabila orang ketiga itu dikaitkan dengan seorang artis wanita yang juga popular dan dikenali ramai.

Sebelumnya, Baizura lebih dahulu berkongsi satu posting di Instagram berupa screenshot perbualan sebelum men-delete-nya. Tindakan Baizura membuat pendedahan umum ini mencetuskan spekulasi ramai.

Netizen mula menyernag di ruang komen Baizura dan pelakon wanita yang dikaitkan dengan kontroversi ini dengan komen dan persoalan yang bertali arus!

Apapun, tunggu sahaja perkembangan isu panas yang menggearkan dunia seni ini!

I akan ingat tarikh hari ni sampai bila2. The lowest point in my life. And I would like to share with you. .. Hari I rasa cukup untuk I fight. I tau I dah kalah lama dah tapi I tetap fight. Tapi I tak sedar ada perempuan lain yang tengah fight so hard juga untuk diri dia masa I struggle fight untuk family I, untuk pastikan anak-anak I ada complete family. .. I kalah, I putus asa banyak kali tapi I keep fighting. I fight, fight and fight... .. But I cedera teruk. I can't take it anymore. I kalah. I mengaku kalah. I kena tau limit I sampai mana. Even though I've lost my battle, I would still advise any wife out there to fight. It's okay kalau cedera parah pun, kita kuat. Kita akan recover. Tapi kena tau bila patut stop. .. At least I dah cuba. Sehabis-habis daya. Sebab I tau marriage is a responsibility. Responsibility comes with task. Kalau ada anak-anak tambah lagi task. Fight for them is also 1 of the tasks. .. Please don't ask me to bad mouth about him. He is the father of my 2 kids. Takkan nak biar orang ramai-ramai kutuk 'no telo' kat bapa anak-anak I? Apa yang I dapat pun. I fikir nanti diorang dah besar diorang pun malu kalau tau mommy buat macam tu. .. Apa yang I buat ni pun dah terkesan pada dia. Cukup sini. .. But she, ehem... on the other hand, I have no obligation to protect. She pushed the button. I've warned her, I've talked to her so many times, in so many ways. Nicely, harshly. 😊 .. She pushed the button. The attention should goes to her. I tak perlukan perhatian. That's the reason I deleted my previous post. Mission accomplished. But I tau salah I dah trigger curiosity korang semua. Korang mesti nak tau lebih lagi, ya memang. Itu bukan permulaan, bukan juga pengakhiran. I tak boleh tayang semua, I still fikir pasal maruah dia kasihan anak-anak dia. 😊 .. Apa I buat tu pun dah cukup kejam. .. I pun tak sangka I sampai ke tahap ni. I jarang open pasal apa yang I buat in public. 🤔 Now I nak rest. I nak hidup aman-aman sekarang. Nak recover, nak lepaskan beban. Slowly but surely. *crawling*
A post shared by Baizura Sabri (@baizura5) on

2 Komentar

Write Komentar
4/3/17 11:04 PG delete

Semoga mereka berdua dapat berbaik-baik semula. Kesian dengan anak-anak.

Terkini daripada Mommy Muhaimin, http://lynk.my/q4z9

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
4/3/17 7:08 PTG delete

Mcm mcm isu artis ni. Hmm...

Jom bacaCara Menjana Pendapatan Dengan Blog

Reply
avatar