Ahad, Februari 12, 2017

[Video] Resipi Nasi Ayam Beras Basmathi



Nasi Ayam merupakan hidangan kegemaran ramai. Biasa kalau makan di luar, mesti ada yang merungut, ayam kecil. Nasi sedikit. Sambal tak pedas. Kicap tak bagi. Sup masin! Hah, macam-macam yang kompelin kan?😝 Biasalah, selera kita bukan sama dengan orang lain.

Hah, hari ni Muz nak kongsikan resipi dan cara masak (video) yang terlebih dahulu dikongsikan oleh Datin Isma dalam instagram @masakwithpassion Baik betul Datin Isma ni tau, kongsi resipi, siapa video memasak, dan rajin pula melayan komen dan pertanyaan dalam akaun IG tersebut.💋

Korang yang tak nak terlepas update, boleh follow @masakwithpassion Bagi yang tak ada Instagram, Muz kongsi di sini ya. Sharing is caring kan? 😃

Semua ada 5 part, resipi dan cara masak tengok dari semua 5 video ini, ya! Selamat mencuba 😅