Ahad, Oktober 16, 2016

Inikah Husin Yang Permainkan Nasha Aziz Dan Adibah Noor Dalam Telefilem Mati, Tunggu Sekejap?Lama tak tengok lakonan Nasha Aziz, Ziana Zain dan Adibah Noor. Sekali berlakon, mahu melekat depan TV lah jawabnya kan.

Plot cerita ni lain daripada yang lain. Tak perlu sangat 'wow moment' atau 'sweet moment' untuk jadikan telefilem ni trending!

Jalan cerita dia mungkin bukan luar biasa, tapi adunan cerita itu yang jadikan telefilem ini cukup rasa.

Ada ketawa, ada juga sedihnya. Ada erti persahabatan, ada rasa dendam yang tersimpan, ada harapan yang tak kesampaian, ada takdir yang menentukan...

Dalam banyak-banyak komen di Twitter dan Instagram tentang telefilem Mati, Tunggu Sekejap ni satu saja komen negatif yang melekat pada mata, tulis Netizen tersebut, 'telefilem ini plot, jalan ceritanya longgar, lain daripada arahan Rashid Sibir yang lain yang memang berendam air mata'.

Itu pendapat dia.

Bagi Muz okay saja ceritanya, just fresh dan little bit different. Mungkin bagi orang lain tak best. Dan bagi Muz even tak perfect, but I like it! Especially, ending dia yang really unexpected!

Satu saja soalnya, siapa Husin yang mainkan dua sahabat baik ini. Kasihan Lia dan Mariam kan? Adakah Husinnya seperti gambar bawah ni???


Hehehe. Gurau saja! Dah sedih-sedih kan? Ceriakan mood kembali! Sapa tengok cerita ni tadi? Any comment?


3 Komentar

Write Komentar
Tanpa Nama
AUTHOR
16/10/16 12:35 PG delete

Best!!!

Reply
avatar
Noor Maizan
AUTHOR
16/10/16 12:36 PG delete

Rindu lakonan nasya aziz...

Reply
avatar
Abam Kie
AUTHOR
16/10/16 12:43 PTG delete

lakonan mantap mrka bertiga!

Reply
avatar