Khamis, September 15, 2016

Tempting Kek Lapis Sarawak By Cik Yanz



Ini entry advertorial. Pesan siap-siap. Hehe. Dapat DM di Instagram minta tolong support business OKU, katanya. Jadi kita pun tolong viralkan.

Dari tajuk mesti dah tau produk apa kan? Yes, Kek Lapis Sarawak. Siapa yang sampai sekarang langsung tak pernah makan kek lapis sarawak dalam hidup dia memang satu kerugian.


Tapi itu takdelah maknanya kena cari flight malam ini, pagi esok terus nak terbang pergi Sarawak semata-mata nak rasa kek lapis Sarawak, tak ke gila namanya. Tapi kalau dah banyak duit sangat boleh ja pun. Hehehe.

Nah, yang berminat dapatkan kek lapis sarawak bolehlah lawati Instagram Kek Lapis Sarawak Cik Yanz

Anda boleh klik terus sebab Muz dah back link kan dah. Boleh tengok aneka kek lapis sarawak yang ditawarkan. Siap ada pakej untuk doorgift sekali tau.

Harga pula untuk kek lapis sarawak antara RM20-RM25 sahaja. Yang tinggal di Semenyih, Kajang, Bangi, Petaling Jaya, dan Kuala Lumpur ada disediakan perkhidmatan COD.

Bagi yang ada pertanyaan langsung saja hubungi mereka menerusi aplikasi WhatsApp di talian 0177912851