Ahad, September 04, 2016

Gaya Pelajar 90-an Di Malaysia Yang Sangat Win!



Kalau korang nak tahu zaman 90-an ni memang banyak benda yang win tau! Dah tak ada dah zaman budak-budak sekarang nih!

Salah satunya, macam dalam gambar dekat atas tu! Pencil case yang sangat kreatif. Zaman 90-an tu tak glamor lagi VCD, DVD semua tu, yang paling popular pemain tape yang empat segi tu. Haishhh, memori sungguh!

Lagi satu wallet Alien Workshop tu Muz pun pernah ada. Warna biru gelap, beli dekat pasar malam Ampang Jajar. Hahaha... Adohai, kalaulah boleh lompat masuk zaman 90-an balik, heaven sungguh!


1 Komentar:

Write Komentar
Aznan Sd
AUTHOR
4/9/16 10:57 PTG delete

Uih org mana ni...slalu gk pi pasar malam ampang jajar..

Reply
avatar