Isnin, Ogos 08, 2016

Trauma Kereta Dikejar, Disepak, Ditumbuk, Dibaling Objek Tajam!Kes pengguna jalan raya dibuli oleh mereka yang menganggap diri mereka sebagai 'samseng jalan raya' memang tidak asing lagi.

Hari ini berlaku lagi satu kejadian yang dikongsikan teman FB, dilaporkan berlaku di jalan di hadapan shopping mall The Mines.

Diringkaskan cerita sebab tidak puas hati dibunyikan hon kereta yang memotong kenderaan mereka sewaktu keadaan sesak menyebabkan sepasang suami isteri terpaksa berhadapan dengan situasi yang cemas apabila dibaling objek tajam, dihimpit, disepak dan ditumbuk. Semua perbuatan itu dilakukan pada kenderaan yang dinaiki oleh pasangan tersebut.

Jom baca full story di bawah!Macam-macam halnya, hati-hatilah ya, semua. Sebab tu kalau ada yang potong kenderaan dengan kurang ajar, bunyi hon dengan biadab, jeling atau sebagainya, Muz buat tak tahu saja, tak perlu ambil peduli, sebab attitude mereka yang sebegini pun fail, kalau kita lawan balik, alamtnya tak mustahil boleh jadi macam situasi di atas.