Selasa, Julai 26, 2016

Bianco Mimosa Graphic T-Shirt



Menarik. Tengok kain yang melekap pada batang tubuh model tu pun nampak macam sedap je kain dia kan?

Corak pun menarik. Ada lebih 20 pilihan dalam Zalora. Kalau ikutkan hati nak ja rembat semua. Tapi apakan daya, harga sehelai pun dah buat kita fikir sampai 100 kali. Hahaha.

Korang, yang memang high taste, dan poket pun memang sentiasa tebal, bolehlah cari Bianco Mimosa Men's Graphic T-Shirt di Zalora.

Jangan lama-lama, takut nanti saiz yang dicari dah out of stock pula!




1 Komentar:

Write Komentar