Isnin, Mei 23, 2016

Digelar Ogy Ahmad Daud Bertaraf Seniwati; Zara Zya Mahu Watak Berat!


Baru-baru ini, pelakon tersohor Ogy Ahmad Daud meletakkan nama Zara Zya bertaraf seniwati. 

“Alhamdulillah dan terima kasih saya ucapkan atas sokongan dan galakan yang diberikan. Nampaknya, bukan sahaja peminat yang melihat lakonan saya, tetapi juga pelakon yang lebih senior.

“Pujian itu tidak membuatkan saya bangga diri, sebaliknya memberikan saya tekanan positif untuk bekerja lebih keras. Saya ingin berikan kelainan dalam lakonan dengan mempelbagaikan pemilihan watak,” katanya.

“Tahun ini jadual saya penuh dengan penggambaran. Kalau boleh, saya mahu sentiasa hadir dengan produk baru. Saya tidak mahu nama saya hanya muncul ketika drama sedang popular sahaja. Kalau boleh biarlah berpanjangan. Selagi mampu, saya akan terus bekerja keras,” katanya.


Ditanya mengenai wataknya yang sentiasa hampir serupa untuk setiap drama lakonannya, Zara sentiasa menantikan sekiranya ada tawaran untuk watak berbeza.

“Sebagai pelakon, tentunya saya inginkan watak yang berbeza untuk mempelbagaikan skil lakonan. Kalau boleh, saya menunggu juga kalau-kalau ada tawaran untuk watak mencabar seperti wanita terencat akal atau jahat.


“Namun, apa yang boleh saya katakan, pasaran dan kehendak penonton hari ini mahukan watak yang ‘sweet’ dan romantik,” katanya.

1 Komentar:

Write Komentar