Jumaat, Mei 13, 2016

Aaron Aziz Adalah Firman Ebrahim; Hero Filem Adaptasi Novel Melur Jelita!


I Love You Stupid dan My Precious Iris adalah dwinovel hasil tulisan Melur Jelita yang cukup-cukup popular dan mempunyai peminat yang sangat ramai. Pernah dahulu Muz terbaca ramai yang tidak mahu karya ini diadaptasi sama ada ke drama mahupun filem kerana takut kecewa.


Namun khabar baharu yang dipastikan, karya Melur Jelita ini akan diangkat ke layar perak. Kalau filem ahbais panjang pun 2 jam. Mesti tak puas kan? 

Nak tahu siapakah dia abang pedas, Firman Ebrahim! Yup, Aaron Aziz! Tapi Iris?? Masih belum tahu. Yang dalam gambar ni, hiasan saja, lawa kan? Model obersea! Hahaha...


1 Komentar:

Write Komentar
ayu yusof
AUTHOR
19/9/16 7:46 PG delete

Iris ambil lah amira rosly.. Lakonan mantap


Reply
avatar