Isnin, Mei 02, 2016

5 Top Aktor Hollywood Yang Hot Tetapi Gay!Pandang dari luar memang kacak bergaya. Boleh gugur jantung adik manis. Tapi nak buat macam mana, sado-sado pun, 5 pelakon lelaki popular ini minatnya terarah kepada lelaki. Jom, kita tengok 5 pelakon lelaki kacak Hollywood, tetapi gay!!

Matt Bomer, pelakon tampan yang terkenal dengan siri drama White Collar dan filem Magic Mike kini sedang ‘berseronok’ bersama suaminya, Simon Hall, di Hawaii.Neil Patrick Harris, terkenal dalam siri How I Met Your Mother. Dia kini bahagia disamping ‘suami’, David Burtka dan dua anak mereka, Harper Grace dan Gideon Scott.

 

Zachary Quinto, pelakon yang terkenal melalui siri drama Heroes. Sekarang dia sedang berpacaran dengan model, Miles Mcmillan.


Matt Dallas, pelakon yang terkenal melalui siri drama Kyle XY. Matanya sememangnya menawan ramai wanita di luar sana tapi dia lebih berminat dengan lelaki.


Wentworth Miller, pelakon yang terkenal melalui siri drama Prison Break. Dia pernah cuba bunuh diri kerana tidak dapat menerima hakikat bahawa dirinya adalah gay.1 Komentar:

Write Komentar
JAMIL HASHIM
AUTHOR
2/5/16 5:55 PTG delete

singgah petang http://jmbelog.blogspot.my/

Reply
avatar