Isnin, April 18, 2016

Timberland Boots Sale Mengganas; Rahsia Membeli Boots Original Terbongkar!


Kasut adalah keperluan asas bagi kehidupan manusia. Tapi takkanlah nak pergi function atau jalan-jalan sekadar nak sarung selipar Jepun? Dah dressed up lawa-lawa, sekali tengok bawah selipar Jepun!!?? Oh, My Timberland!

Timberland?? Yesza, bagi pencinta kasut but tau boots, pastinya jenama Timberland tidak asing lagi kerana Timberland adalah jenama antarabangsa yang merupakan pioneer kepada penghasilan boots sejak berdekad lamanya.

Tampil dengan boots untuk lelaki dan wanita dengan sentuhan trendy yang cukup bergaya, ditambah kualiti yang tidak boleh dinafikan oleh sesiapa, pastinya jenama Boots Timberland sering menjadi all time favourite when it comes to boots!


Dalam entry kali ni, Muz nak kongsikan kepada pembaca semua tentang tips membeli Timberland Boots Sale supaya anda menikmati kepuasan pembelian yang hebat dan berbaloi.

1.   Paling penting pastikan original. Tak nak yang ciplak, okay! Nak yang tulen sahaja. Cara nak pastikan boots TIMBERLAND yang anda beli tu original macam mana? Nah, Muz bagi 5 petua!: 

  • Look at the box and check thoroughly. Kotak kasut yang original biasanya dilengkapi dengan logo Timberland beserta butiran lengkap (white label) boots tersebut.
  • Seterusnya, semak logo Timberland yang biasanya dicetak berhampiran dengan tumit boots tersebut. Pastikan juga ia dilengkapi dengan tanda trademark ®
  • Untuk bahagian tali boots pula, pastikan hujung tali tersebut adalah dibakar dan bukannya diakhiri dengan tape atau plastik.
  • Lihat juga tapak pada bahagian dalam boots juga kerana the original ones akan dicetak dengan tanda logo dan jenama Timberland.
  • Next, lihat jahitan pada koleksi boots tersebut. Jahitan boots yang original adalah sentiasa kemas dan teratur.

2.   Selepas semua syarat sudah diteliti dan pasti boots Timberland yang anda belek itu original, sekarang pilihlah rekaan yang paling anda suka! Design yang mana? Warna apa?! Dah suka? Jangan fikir banyak-banyak, ambil terus!

3.   Seterusnya, pilih saiz yang bersesuaian. Jangan over confident tak nak try pakai, ya! Sarung boots Timberland di kaki, kemudian cuba berjalan. Pastikan selesa! Sebab apa, ya? Sebab kena ingat barangan sales tidak boleh dipulangkan semula!

4.    Akhir sekali, dah okay semua, puas hati, apa lagi? Buatlah pembelian! Bayar, dan boots jenama Timberland idaman ramai akan menjadi milik anda!!



Dah baca? Dah dapat info?? Tunggu apa lagi?? Muz ada bagi link Timberland Boots Sale dekat atas tu, picit lekas. Pilih dan terus beli. Boleh pakai pergi dating hujung minggu ni! :P