Selasa, Januari 05, 2016

Watch Dilwale Full Movie With English Subtitile; Shahrukh Khan & Kajol


Sebuah filem hebat yang menggandingkan semula pasangan paling serasi di layar perak Bollywood, Kajol dan Shahrukh Khan. Turut menampilkan pelakon lelaki sado yang semakin meningkat naik namanya di Bollywood, Varun Dhawan. Enjoy, sementara boleh tengok, sebelum uploader tarik balik! Hehehe...




14 Komentar

Write Komentar
hello
AUTHOR
8/1/16 8:13 PG delete

OK

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
8/1/16 9:34 PTG delete

how to download

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
9/1/16 8:32 PTG delete

takde subtitle

Reply
avatar
9/1/16 11:18 PTG delete

Dah masukkan link baru dan sub sekali, sila try dan check, kalau tak boleh atau takde, komen lagi ya, admin akan carik yg lain. Tq.

Reply
avatar
fara hana
AUTHOR
10/1/16 11:17 PG delete

Kenapa x boleh download subtitle

Reply
avatar
ajim gons
AUTHOR
12/1/16 7:23 PTG delete

terbaiik subtitle imbaaaa nice laaaaaa

Reply
avatar
Danial Haikal
AUTHOR
13/1/16 9:00 PG delete

X dak subttile pon

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
16/1/16 1:33 PG delete

Tok phone tk lh kaaa

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
18/1/16 2:32 PG delete

knpe tak boleh download..sye dah tunngu 2 hari asik loading jee

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
23/1/16 10:55 PTG delete

same laa.awat xde download asik loading memanjang..

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
1/2/16 6:04 PG delete

masa downlod movie 4jam 7minit. subtitle kejab je.
tq EMuz.

Reply
avatar
Kaleem Ullah
AUTHOR
27/3/16 5:51 PG delete

Nice i have seen it on http://www.moviesvine.com/

Reply
avatar