Rabu, Januari 06, 2016

Bajirao Mastani Filem Epik Ranveer Singh, Deepika Padukone & Priyanka Chopra


Bajirao Mastani merupakan filem epik hasil sentuhan emas pengarah tersohor Sanjay Leela Bhansali. Filem hebat lakonan Ranveer Singh, Deepika Padikone dan Priyanka Chopra ini disiarkan di pawagam kurang lebih dua minggu yang lalu, berentap bersama filem hebat Dilwale lakonan Shahrukh Khan dan Kajol.


Di Malaysia, hanya beberapa pawagam di Kuala Lumpur sahaja yang menyiarkan Bajirao Mastani berbanding Dilwale yang lebih meluas tayangannya.

Ranveer Singh antara generasi pelakon lelaki baharu di Bollywood yang telah membuktikan kualiti lakonannya dan bukan semata-mata bersandarkan wajah yang kacak dan badan yang sasa. Manakala, Priyankan Chopra dan Deepika Padukone pula telahpun membuktikan kredibiliti lakonan mereka menerusi deretan filem lakonan masing-masing.

Ternyata percaturan menggandingkan tiga nama ini dalam sebuah filem berjaya mengatasi gergasi nama Kajol dan Shahrukh Khan dalam filem Dilwale.


7 Komentar

Write Komentar
alip apro
AUTHOR
12/1/16 6:53 PTG delete

subtile ada admin?

Reply
avatar
13/1/16 7:08 PTG delete

yg ada download link tak admin?. makasih...

Reply
avatar
17/1/16 3:19 PTG delete Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
avatar
17/1/16 5:43 PTG delete

Dah tambah subtitle link. Tq.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
18/2/16 2:18 PTG delete

Tak dapat download subtitle...Tolong Admin..

Reply
avatar
19/3/16 5:33 PTG delete

HAHA HELP ME PLS MCM MANA NAK TGOK ONLINE YG ADE ENG SUBTITLE EMM I MEAN TAKYAH DOWNLOAD EMM NAK TGOK BAJIRAO MASTANI EM I NAK TGOK THRU MY PHONE JE EM

Reply
avatar
19/3/16 8:15 PTG delete

Kalau klik yg watch online tu mmg tak payah download boleh tgok teruis, tp xda sub, ang gambaq kualiti kurang. Ni time first kluar dulu, skrg kalau carik, mmg dah ada yg HD, try la search n cari sumber lain...

Reply
avatar