Khamis, Januari 14, 2016

Download Dilwale HD Full Movie With Malay Subtitle


Agak lembap jika guna Streamyx yang ciput untuk download. Tapi keinginan nak tengok Dilwale memang tak boleh diketepikan! Sudahnya, hari ni sempat juga download. So, link yang Muz nak share hari ni, file nya agak besar lebih 1GB, dan yang lagi penting ada Malay Subtitile!

Download, full movie Dilwale di SINI
Scroll, lepas klik link di atas, sampai jumpa button Download warna biru, klik dan tunggu sampai selesai Download.

Lepas selesai Download rename video sebagai Dilwale


Kemudian, download Malay Subtitle di SINI
Klik LINK warna hijau tertera Download Malay Subtitle

Sekejab saja download subtitile ni, cari file yang dah di download. File dalam bentuk ZIP File. Right klik, dan klik extract here.

Akan muncul file dalam bentuk .srt Rename file ini sebagai Dilwale.srt

Sekarang, play video Dilwale yang dah siap download masa awal tadi. Gambar pun not bad tahap kualitinya dan yang penting Subtitle Bahasa Melayu pun ada!

So, boleh bancuh kopi di dapur, cari balang kacang sekali, duduk depan lappy layan Dilwale sepuas hati! Hahaha...


25 Komentar

Write Komentar
Tanpa Nama
AUTHOR
16/1/16 9:03 PG delete

download dlam fhone cara sama boleyh ???

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
16/1/16 9:04 PG delete

download cara sama guna fhone boleyh ????

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
20/1/16 8:54 PG delete

Link x boleh connect la

Reply
avatar
Yusha Affril
AUTHOR
24/1/16 4:13 PTG delete

lamanya nk kena tunggu berp jam

Reply
avatar
24/1/16 11:08 PTG delete

Sy hari tu 3 jam gak... Haha.

Reply
avatar
25/1/16 7:28 PTG delete

Salam, selalunya berapa lama ambil masa untuk download. tq

Reply
avatar
25/1/16 8:36 PTG delete

Wslm, benda ni bergantung kpd kelajuan internet yg kita guna, sy pakai yg besa2 ja, jadi ambik masa dkt 3 jam sebab file Dilwale ni agak besar...

Reply
avatar
RuL Mr
AUTHOR
29/1/16 1:33 PTG delete

loading je ni hmmm

Reply
avatar
RuL Mr
AUTHOR
29/1/16 1:33 PTG delete

Loading je ni. hmm berapa lamme loading camni ye? atau loading @ download ?

Reply
avatar
abimo abinu
AUTHOR
30/1/16 11:39 PG delete

semalaman dwnload takleh pun

Reply
avatar
30/1/16 11:49 PG delete

Saya minta maaf kalau tak boleh, tp sejujurnya sy download dan tgon pon melalui link ni juga, ambik masa 3 jam nak download. Doa ada lagi dlm laptop cerita ni, tak delete lagi pon... Kalau dah tak boleh tu, sy pon tak tau sebab apa. Saya hanya share link, bukan sy yg upload. Harap jelas, ya. Tq.

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
9/2/16 11:21 PG delete

Masukkan ulasan anda...

Reply
avatar
19/2/16 3:58 PG delete

Salam.. Niat nk membantu.. nah Link On the spot trus download.. Sesiapa reti crate Subtitle dilwale versi Full HD ni Sila Kongsi Link

http://188.138.1.73/downloads/D1lw2l3.15.BR.007.M0viesC0unter.mkv?st=GjcP1cETJEQsQxncFQoWsA&e=1455988006

Reply
avatar
16/3/16 4:42 PG delete

macm mna nak download movie dilwale

Reply
avatar
18/3/16 10:58 PG delete

entahlah...saye buat pon tak boleh gak

Reply
avatar
Roza Mamat
AUTHOR
10/6/16 11:47 PG delete

As salam..minta bantuan...npe yer tak boleh clik tlisan biru utk dowld ye..ke kne dgn pc je..ade tak link yg boleh di dwlod skli dgn subtitle...tq

Reply
avatar
Roza Mamat
AUTHOR
10/6/16 11:52 PG delete

Frustnye x dpt click pun...

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
10/7/16 11:24 PTG delete

thank youuuuu :D

Reply
avatar
nur jumali
AUTHOR
11/7/16 8:03 PTG delete

Xdpt pun.. Haizz.. Share it kt sy le ke 01123615671

Reply
avatar
11/7/16 9:25 PTG delete

Link ni dah lama lah awak, saya share hujung tahun lepas. Mungkin sumber asal dah buang sebab copyright dan sebagainya. Sorry.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7/10/16 5:29 PG delete

hammmmmpeeehhhh

Reply
avatar
Noor Azam
AUTHOR
7/10/16 5:30 PG delete

hammmmmpeeehhhh

Reply
avatar
22/10/16 1:41 PTG delete

Masa entry ini di-publish link download mmg berfungsi. Perlu ambil tahu saya hanya KONGSI. Bukan saya yg UPLOAD, jadi normallah dlm masa tertentu link tu dah MATI, bila uploader dah buang atas sebab2 tertentu...

Reply
avatar