Selasa, Januari 19, 2016

7 Makanan Yang Boleh Naikkan Nafsu Berahi Wanita

1. Bayam
Bayam mempunyai fungsi untuk meningkatkan peredaran darah di kawasan ‘Miss V’, sehingga wanita jadi lebih mudah mencapai orgasme.

2. Minuman anggur merah
Jika ingin meningkatkan nafsu dengan segera, cuba minum segelas minuman anggur merah. Antioksidan pada anggur merah membuatkan tubuh menjadi lebih santai dan dapat juga melancarkan peredaran darah.

3. Daging merah dan hati
Kekurangan zat besi adalah salah satu faktor penyebab kurangnya nafsu untuk bersama pasangani. Pengambilan makanan seperti daging merah dan hati untuk meningkatkan kadar zat besi dalam badan.

4. Ikan
Ikan kaya dengan lemak omega 3 dan minyak dapat meningkatkan perasaan bahagia. Secara tak langsung itu boleh juga mencetuskan keghairahan seksual.

5. Teh hijau
Minum dua cawan teh hijau dalam sehari dipercaya dapat meningkatkan ghairah seksual pada wanita. Ini kerana, teh hijau mempunyai manfaat untuk meningkatkan peredaran darah.

6. Coklat gelap
Coklat gelap mempunyai kandungan yang sangat baik bagi kesihatan. Selain itu, ia juga dapat mengurangkan lemak. Membuat wanita jadi lebih berkeyakinan untuk melakukan hubungan seksual.

7. Kacang Pain
Walaupun sukar didapati di pasaran, tetapi kacang pain mempunyai manfaat yang sangat luar biasa untuk meningkatkan ghairah seksual. Kesannya sama dengan  tiram dalam menaikkan nafsu seksual pada wanita.


2 Komentar

Write Komentar