Isnin, Disember 14, 2015

Netizen Marah!; Fizo Omar Nafi Tweet Potong Stim Tonton Gegar Vaganza Ditujukan Kepada Dato Seri Vida!Fizo telah memuat naik status di akaun Twitter miliknya yang dipercayai ditujukan buat penaja utama Gegar Vaganza 2, Dato Seri Vida ketika beliau cuba menyanyikan  sedikit rangkap daripada lagu yang dinyanyikan oleh Zul Handy Black semalam. - BeautifulnaraPengguna media sosial menganggap Fizo tidak mempunyai adab dan tidak  seharusnya memberikan komen sebegitu kerana sebagai penaja Dato Vida mempunyai hak untuk membuat apa sahaja.


Fizo Omar menerusi akaun Instagram beliau sebentar tadi telah tampil membuat permohona maaf secara terbuka. Jelas Fizo, status itu tidak ditujukan kepada mana-mana pihak dan memohon maaf jika ada yang merasa tidak selesa dengan “tweet” berkenaan.


Tahniah diucapkan kepada semua pemenang ?#?gegarvaganza musim kedua dan juga penaja utama serta pihak astro diatas kejayaan menganjurkan program yg menjadi satu fenomena. Sebelum itu saya memohon berbanyak kemaafan seandainya twit sy mlm td membuat ada pihak yg tidak selesa, namun sebenarnya ia tidak ade kaitan dgn mana2 individu yg terlibat seperti yg telah di viral kan.


2 Komentar

Write Komentar
aRz MoHa
AUTHOR
15/12/15 8:42 PTG delete

ok no komen....mungkin dia tak berniat nak kata pada yang mereka maksudkan

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
16/12/15 8:06 PG delete

tahun depan kita tengok iklan tudung atas pentas. kita stim sama2... yahhhoooo

Reply
avatar