Rabu, Disember 09, 2015

"Job Pun Takde, Norman Tu Apa Yang Ada?"; Netizen Persoal Kemampuan Memey Suhaiza Dan Norman Hakim Bercuti Ke Korea!Yang ini serius lawak! Kau dah kenapa, minah??!! Nak jadi geng Ahmad Maslan eh? Hahaha... Nak dijadikan cerita, ada seorang perempuan, meninggalkan satu komen di salah sekeping gambar percutian di Korea yang dimuat naik selebriti Memey Suhaiza.

Artis yang berduit pun bercuti di Malaysia je. Memey Suhaiza ni banyak sangat ke duit sampai bercuti di Korea? Padahal jual baju je... Job pun takde. Norman tu apa yang ada?

Rasa nak gelak guling-guling dengan statement seorang netizen ni! Lawaklah. Adohai, cik akak, biasa orang yang ada duit ni tak tunjuk sangatlah. Kalau ya pun, takkanlah nak kena mention dekat IG sebulan berapa pendapatan? Entah apa-apa!
Bagaimanapun, followers intagram Memey yang lain tampil mempertahankan, bagaimanapun tiada sebarang maklum balas daripada Memey Suhaiza. Untuk pengetahuan, Norman Hakim dan Memey Suhaiza bersama dua orang anak lelaki mereka sedang bercuti di Korea bersama agensi pelancongan Kembara Sufi Travels.

Pasangan selebriti ini dilantik sebagai duta agensi pelancongan tersebut yang dalam pada lain telah merangka beberapa siri lawatan lain bersama peminat, termasuk Korea, Eropah dan Umrah.

2 Komentar

Write Komentar
Kathy R'bain
AUTHOR
9/12/15 2:49 PTG delete

Bestnyer pegi Korea..

Reply
avatar
Lieya Von Jay
AUTHOR
9/12/15 3:07 PTG delete

pelikkk la,,,, suka hati depa la kan sibok pehall

Reply
avatar