Sabtu, Julai 11, 2015

Nuffnang Kembali Glitterati Meski Masih Guna Komli




Lama Muz tak jenguk akaun Nuffnang. Bukan merajuk. Tapi jauh hati sebab jarang dapat CPUV walaupun setia bersama mereka. Dan Julai ini genaplah 1 tahun Muz bersama Komli. Tapi dalam masa yang sama iklan Nuffnang masih lagi menari-nari dalam blog. Muz tak pernah cash out dari Nuffnang, sekarang ni dok mengintai sebab ada nak beli sesuatu. Yang peliknya, bila tengok tadi status Non Glitterati yang warna hijau sejak Muz pasang Komli tu dah bertukar warna kuning dengan paparan Glitterati. Padahal, Muz still guna Komli! Kenapa eh? Adakah polisi Nuffanang dah berubah tak kisah blogger pasang iklan lain sama? Lebih mengejutkan ada 3 iklan CPUV dalam status on going, yang kali terakhir Muz dapat lebih setahun lalu. Apa cerita ni? Ada yang tahu apa-apa tak fasal ni?