Isnin, Julai 20, 2015

Chef Wan Hentam Saudara Pemalas Di Pagi Raya


Baru-baru ini, Chef Wan menghamburkan kekesalannya dengan sikap sesetengah saudara maranya yang berat tulang nak membantu selain tidur membuta di pagi hari raya.Kekesalan itu diluahkan menerusi satu entri di laman Instagram beliau yang mana Chef Wan memuat naik foto anak buahnya yang masih tidur di pagi raya sedangkan sudah pukul 9 pagi.


“By 9AM dah tak tahan lagi mula la mulut saya mengharuk satu rumah which like a yearly affair. Bangun bangun rasa nak sepak sepak sahaja manusia yang malas ini dari membuta sehingga matahari tu suluh ke jubur.”“Ada yang tak mandi lagi dah mengadap TV pagi buta tergolek macam ikan buntal dah tak laku.“I told my mother loud and clear and menyindir (tetapi) faham ke muka muka tebal yang tak tahu malu ni. Rumah ni bukan hotel ada barua to run around to feed some of them 3 meals a day!“I am sure I am not the only one in Malaysia facing this issue with all this lazy and useless people. They are like parasite in our life. As far as I am concern mampus kau org la tak suka aku pun yang salah tetap salah. Ubah la sikap pemalas tu!”, luah chef nombor satu negara itu.

1 Komentar:

Write Komentar
20/7/15 2:37 PTG delete

heee. kalau dah pukul 9 pg pun xbgn lg, sesape pun mrh. raya kot, come on! simpan sikit sikap pemalas tu utk hari lain. hehe. tp tak perlu kot sampai nak masukkan gambar diorang dlm social media. huhu

Reply
avatar