Rabu, Julai 15, 2015

Blogger Cik Epal Bertuah Suamikan Papa Han; Husband Paling Sweet Di Malaysia?



Kecoh pula fasal suami blogger Cik Epal ni lepas Oh Bulan! update story tentang pasangan ni! Kalau IG Cik Epal dan blog dia memang Muz ada follow. Husband dia pun pernah lah tengok muka dalam pic kahwin dan extra yang Cik Epal share tu. Tapi tak adalah pula Muz follow IG hubby dia tu. Lepas OH BULAN share baru pi skodeng! Hehe... Jofliam itu nick name IG, lelaki muda terbabit, dan hanya follow isterinya seorang sahaja. Dan semua gambar yang dimuat naik dalam IG miliknya itu beserta caption buat isteri tercinta dan anak tersayang. Bila membacanya, bagi orang yang suka berangan dan berjiwa romantik sah-sah rasa semua itu sweet tahap diabetes! Tetapi ada juga komen orang yang menyampah dekat OH BULAN tu. Well, masing-masing punya intepretasi. Bagi Muz, kalau geli kenapa follow? Simple saja kan... Sebahagian, ayat jiwang tahap maksimum PAPA HAN untuk tatapan anda! Seperkara lagi, nama anak lelaki sulung mereka Han saja tau, Muz ada tanya jga dekat Cik Epal, nama penuh Han, dan jawabnya memang HAN semata-mata yang memabawa maksud GREAT/LEADER! 






3 Komentar

Write Komentar
Azlinda Azman
AUTHOR
15/7/15 12:42 PTG delete

Salam Ramadhan n Syawal


www.azlindaalin.com

Reply
avatar
Hafiz Hafizol
AUTHOR
15/7/15 12:57 PTG delete

Sweet angak aihhhh

Reply
avatar
nuruk aqidah
AUTHOR
15/7/15 2:57 PTG delete

muka suami die mcm penyanyi teater korea..

Reply
avatar