Isnin, Jun 29, 2015

[Video] Abang Polis Paling Cool; Tangani Kerenah Pemandu Kereta Dengan Bersahaja!


Hiasan`

Just athrowback and tribute untuk anggota polis. Banyak pula hari ni video tentang anggota PDRM. Well, bulan puasa yang makin lama makin panas ni, anggota polis yang kebanyakannya bergama Islam menumpahkan kudrat dan keringat demi berkhidmat untuk masyaratakt dan negara. Ya, memang betul mereka makan gaji. Tapi kalau tiada mereka apa akan berlaku khususnya untuk aspek kesejahteraan. Dalam kes video di bawah ini, tentang provokasi pemandu yang sah-sah sudah dinyatakan kesalahan oleh Abang polis tu, sebabnya tak pakai tali pinggang keledar, tetapi terus disabitkan Polis Malaysialah, itulah, inilah! So, lepas ni kalau dah buat salah, terima saja, tak perlu nak bertegang urat. Apapun, tabik Abang Polis ni handle dengan cool situasi macam ni! Terbaik!



1 Komentar:

Write Komentar
29/6/15 2:37 PTG delete

he he he, ibarat, ko cakaplah apa ko nak cakap, sikit pun aku tak terkesan kaedahnya...ibarat mencurah air ke daun keladi.... gitchewss...

Reply
avatar