Jumaat, April 24, 2015

Bila Selebriti Buat Dubsmash



Sekarang ni memang tengah in dekat Instagram, pakat ramai-ramai dok upload #dubsmash. Tidak ketinggalan para selebriti. Ramai juga yang share. Sampaikan dah ada satu page IG yang himpunkan #dubsmash dari Malaysia. Memang macam-macam gelagat yang ada. Sampaikan boleh buat pecah perut. Gelak habis. Hilang stress kejap! Yang ni Muz kongsikan #dubsmash daripada selebriti popular tanah air. Kreatif dan sporting juga mereka ni! Enjoy!

video

video

video

2 Komentar

Write Komentar
TunSha Ayunie
AUTHOR
25/4/15 12:48 PG delete

Hahhaha comel sangat !
Cari gak application dubsmash ni macam takde jeeee

Reply
avatar
Mime MF
AUTHOR
25/4/15 11:14 PTG delete

yg DCT punya cute sgt! ulang byk kali..hehe

Reply
avatar