Jumaat, April 24, 2015

10 Tanda Suami Curang, Ada Affair & Skandal!




  • Nada percakapan yang marah-marah apabila isteri bertanyakan di mana keberadaan lokasi suami, atau teragak-agak nak memberikan jawapan dengan pantas, sepertinya sedang cover line!
  • Lebih ghairah atau kurang ghairah ketika bersama dengan isteri. So untuk isteri, kalau suami jadi lebih daripada biasa, jangan syok sendiri eh! :P
  • Tiba-tiba berperwatakan kemas, dan mahu sentiasa kelihatan menarik. Nak jaga misai, janggut, rambut dan sebagainya...
  • Perubahan emosi. Maksudnya sekejab penyanyang, sekejab macam moody, ada masa namapk biasa, ada ketika nampak gelisah!
  • Usung telefon bimbit ke mana-mana, waima ke tandas pun dibawanya juga!
  • Dah mula letak password dekat telefom bimbit!
  • Menjadi pendiam daripada biasa, dan nampak berhati-hati ketika hendak bercakap hal-hal tentang dirinya.
  • Terlebih prihatin tentang keluarga sebelah isteri. Asyik tanya tak nak balik kampung jenguk mak ke? Tak nak bermalam sehari dua di kampung? Jeng, jeng, jeng...!!!
  • Terlebih prihatin kepada isteri. Ada surprise yang dicipta padahal sebelum ni tak pernah ada. Terlebih romantik daripada biasa!
  • Deria rasa seorang isteri. Rasa hati dalam jiwa seorang isteri yang mengatakan suaminya curang, ada affair dan skandal! 6th Sense ni kadang-kadang memang selalunya tepat!