Jumaat, Julai 11, 2014

Giveaway Memoria Aidilfitri


Alhamdulillah. Dalam bulan baik sesuci Ramadan Al-Mubaraq ini tergerak hati untuk memberikan sedikit cenderahati kepada insan-insan yang menyokong Nakhoda Nurani selama ini. Blog picisan ini hadir sekadar memeriahkan alam maya semata. Dan mendapat sambutan daripada para pengunjung dan pembaca adalah hadiah yang tidak mampu dibalas dengan ucapan kata-kata. Bingkisan kali ini, buat pertama kalinya dalam sejarah blogging, Muz akan anjurkan satu giveaway. Andai ada sahabat blogger yang sudi join, maka besarlah hati tuan penganjur giveaway ini. Jemputlah jenguk dan sudikan diri menyertainya okay. Kesudian anda amatlah dihargai ;)

T.A.M.A.T

{Cara nak ambil banner segmen, left klik, kemudian keluar gambar dan right klik dan save}

Giveaway Memoria Aidilfitri akan berlangsung di blog Nakhoda Nurani bermula hari ini  9.00 Pagi; 8 Ramadan 1435 Hijriah bersamaan 6 Julai 2014 sehingga 9.00 Malam; 13 Ramadan 1435 Hijriah bersamaan 11 Julai 2014.

Pra-Syarat: (Bukan PAKSA; Terpulang Nak Ikut atau TIDAK)

1. Follow blog Nakhoda Nurani 
5. Klik Satu Iklan SINI (nak tampung kos pos :p)

Okay guys pra-syarat nombor 1-5 dekat atas tu tak wajib okay, yang mana ada dan nak follow dipersilakan, yang mana tak ada dan tak nak follow pun tak apa, tak jadi masalah! 


Syarat-Syarat (Wajib Buat)
  • Blogger yang beralamat di Malaysia sahaja.
  • Buat satu entry berjudul 'Giveaway Memoria Aidilfitri'
  • Ceritakan satu pengalaman menarik (suka/duka) menyambut Aidilfitri secara ringkas dan kreatif.
  • Tinggalkan url entry ke dalam ruangan komen ini.

pemenang bertuah akan menerima hadiah istimewa berupa kad lebaran Aidilfitri eksklusif lukisan para pelukis orang kelainan upaya (dilukis menggunakan kaki, mulut dan anggota tubuh lain selain tangan). Daripada 8 pemenang itu, 3 yang terbaik akan mendapat hadiah iringan seperti berikut:

 Tempat Pertama: Novel Venom Suria karya Mazni Aznita oleh Buku Prima
 Tempat Kedua: 1 set sampul duit Hari Raya Aidilfitri oleh Habib Jewels
 Tempat Ketiga: Duit Raya Misteri

Pemilihan pemenang adalah berdasarkan entry yang kreatif, menarik dan mengikut syarat yang ditetapkan. Kalau ikut pra-syarat kira bonuslah! Pemenang akan diumumkan pada 12 Julai 2014. Pemenang akan dimaklumkan melalui blog dan alat perhubungan lain yang disediakan oleh pemenang dalam blog masing-masing. Pemenang hendaklah PM (private message) maklumat diri seperti nama dan alamat ke Facebook Engku Muzahadin selewatnya pada 17 Julai 2014. Maklumat pemenang yang tidak diterima sehingga 11.59 minit malam, 17 Julai 2014 dikira hangus. Semua hadiah akan dipos selewatnya pada 18 Julai 2014.

T.A.M.A.T



21 Komentar

Write Komentar
Akma Khaieri
AUTHOR
6/7/14 2:10 PTG delete

nak join tapi xd instagram..huhu

Reply
avatar
Normi Nieza
AUTHOR
7/7/14 9:16 PG delete

http://norminieza.blogspot.com/2014/07/giveaway-memoria-aidifitri.html

done join tp insta xde..:)

Reply
avatar
7/7/14 12:28 PTG delete

http://safirulamar.blogspot.com/2014/07/giveaway-memoria-aidilfitri.html

Reply
avatar
Anizz Annisa
AUTHOR
7/7/14 1:42 PTG delete

bismillahirohmanirohim.. anis join ye tuan rumah.. :) anis xde insta je.. yang lain semua dah ikut.. :)

http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/07/giveaway-memoria-aidilfitri.html

Reply
avatar
7/7/14 3:08 PTG delete

kita join jugak Muz..
http://www.kisahsidairy.com/2014/07/giveaway-memoria-aidilfitri.html

Reply
avatar
nor nazliana
AUTHOR
7/7/14 3:40 PTG delete

ana join
http://adna2029.blogspot.com/2014/07/giveaway-memoria-aidilfitri.html

Reply
avatar
Ainim Suju
AUTHOR
7/7/14 10:34 PTG delete

Saya join ya
http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/07/giveaway-memoria-aidilfitri.html

Reply
avatar
Nao Mei
AUTHOR
8/7/14 7:47 PG delete

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/07/giveaway-memoria-aidilfitri.html


cik akak join...


apa yang diceritakan cuma untuk santapan insan bergelar ayah :)

Reply
avatar
MissNadia
AUTHOR
8/7/14 9:08 PG delete

N join juga segmen ni tapi dapat follow blog je sebab yang lain-lain takder

http://kapas-putih.blogspot.com/2014/07/giveaway-memoria-aidilfitri.html

Reply
avatar
8/7/14 11:34 PG delete

Join jugak...
http://satujanjikita.blogspot.com/2014/07/giveaway-memoria-aidilfitri.html

Reply
avatar
fadhil eda
AUTHOR
8/7/14 1:26 PTG delete

eda join

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/giveaway-memoria-aidilfitri.html

eda tak ade twitter and instagram

Reply
avatar
fadhil eda
AUTHOR
8/7/14 1:27 PTG delete

eda join

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/giveaway-memoria-aidilfitri.html

twitter /instagram tak ada

Reply
avatar
9/7/14 8:21 PG delete

Tiada guli hendak berguli
Tuan Puteri hendak berbedak
Tiada entri hendak diberi
Singgah sebentar tinggal jejak

Reply
avatar
9/7/14 12:22 PTG delete

Burung kenari tebang rendah
Terbang rendah atas paya
Sekali lagi datang menyinggah
Tinggalkan jejak entri memoria

http://yangbaik.blogspot.com/2014/07/giveaway-memoria-aidilfitri.html

Reply
avatar
Syeeda
AUTHOR
9/7/14 12:58 PTG delete

syeeda join

http://sayangsyeeda.blogspot.com/2014/07/giveaway-memoria-aidilfitri.html

Reply
avatar
9/7/14 5:05 PTG delete

Joined :D

http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/07/giveaway-memoria-aidilfitri.html

Reply
avatar
azman Arsad
AUTHOR
10/7/14 10:16 PG delete

saya join
takde instagram
http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/07/giveaway-memoria-aidilfitri.html

Reply
avatar
Fiqa Nsz
AUTHOR
11/7/14 7:41 PG delete

http://fiqanszsecrets.blogspot.com/2014/07/giveaway-memoria-aidilfitri.html

Reply
avatar
Inlove -wanda
AUTHOR
11/7/14 12:42 PTG delete

http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/07/giveaway-memorial-aidilfitri.html

Reply
avatar
Yumida Huda
AUTHOR
11/7/14 5:17 PTG delete

http://umikasum.blogspot.com/2014/07/giveaway-memoria-aidilfitri.html

Reply
avatar
Yumida Huda
AUTHOR
11/7/14 6:37 PTG delete Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
avatar