Khamis, Mei 01, 2014

EPHYRA UNTUK CANTIK SIHAT DAN BERTENAGA



EPHYRA UNTUK CANTIK SIHAT DAN BERTENAGA

Menjadi fenomena hangat masakini, kerana heboh diperkatakan akan keberkesanannya! Ramai pengguna yang dah cuba dan kagum dengan hasil yang menakjubkan. Pendek kata, memang jatuh cinta dengan EPHYRA, dan tak akan berpaling lagi!

Satu-satunya produk premium berkualiti tinggi khas untuk kecantikan kulit dan kesihatan dalaman, yang harus diminum oleh setiap orang, baik lelaki mahupun perempuan, yang bertindak dari dalaman, mencerahkan dan menyempurnakan kulit dari dalam, bukan saja untuk kulit muka, malah keseluruhan. EPHYRA sangat berkesan dalam mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan.

EPHYRA, produk keluaran bumiputera buatan Malaysia yang berkualiti tinggi dan dijamin HALAL oleh Jakim dan diiktiraf selamat oleh KKM. Dengan ramuan berkualiti premium yang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti kolagen ikan laut dalam, astaxanthin, acai beri, l-glutathione, gam akasia, serbuk tomato, bunga marigold dan acerolla cerry yang diimport dari seluruh dunia, dan dirumuskan di sini untuk menjaga tahap status selamat dan halal oleh badan JAKIM dan KKM di Malaysia, pastinya gabungan mantap yang memberikan 10 kali kuasa penyembuhan sel dalam badan, dan berupaya merangsang penjanaan sel-sel kulit baru, menyah toksin dalaman badan dan menyihatkan tubuh badan anda, serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan muda!

RUMUSAN TERHEBAT, 100% BERKESAN!

Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, menyihatkan dalaman anda, memberi tenaga berpanjangan, serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG TERSANGATLAH SEDAP!

Mendapat pujian dari ribuan pengguna, supplement paling sedap di pasaran!! Sekali minum, rasa nak minum berkali-kali! Berperisa Tutti Frutti bukan sahaja enak diminum tetapi penuh dengan pelbagai khasiat untuk cantik, sihat dan bertenaga dalam satu masa.


TANPA BAHAN TAMBAHAN

Disahkan HALAL oleh Jakim, dan SELAMAT oleh KKM. 100 % semulajadi dan selamat, tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

KEISTIMEWAAN DAN KELEBIHAN EPHYRA

  • Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
  • 80% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2 hari
  • Membantu memulihkan wajah yang bermasalah
  • memulihkan kulit jerawat, berparut, kusam dan eczema
  • Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
  • Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
  • Melancarkan sistem pencernaan dalam badan
  • Menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
  • Mengurangkan kadar kolesterol
  • Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
  • Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan
  • Mengawal berat badan dan meningkatkan kadar metabolism
  • Kempiskan perut buncit
  • Melancarkan haid & hilangkan senggugut
  • Melegakan kesakitan sendi dan arthritis
  • Mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
  • Sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
  • Meningkatkan kuantiti susu ibu
  • Menjadi lebih bertenaga sepanjang hari
  • Memulihkan masalah tumit merekah, kurangkan selulit
  • Meningkatkan kualiti tidur
  • Meningkatkan kesuburan
  • Membantu memulihkan masalah cyst
  • EPHYRA SESUAI UNTUK

  • Lelaki dan wanita, kanak-kanak (4 tahun ke atas)
  • Ibu menyusu dan hamil (5 bulan ke atas)
  • Mereka yang pentingkan kecantikan & kesihatan luar dan dalam
  • Mereka yang mempunyai masalah-masalah berikut :
  • Kulit berjerawat
  • Kulit Berjeragat dan Berparut
  • Eczema / Penyakit Kulit
  • Gastrik / Masalah Usus
  • Menurunkan Kolestrol
  • Stress / Kemurungan / Ceria
  • Sembelit / Cirit-Birit / Buasir
  • Asthma / Lelah / Penat / Semput
  • Gout / Arthritis Sendi
  • Menopause
  • Ketidakseimbangan Hormon
  • Alergi Makanan Laut
  • Resdung
  • Penyakit Gusi / Demam
  • Masalah Tidur / Kelesuan
  • Jangkitan Pundi Kencing
  • Masalah Buah Pinggang
  • Kanser / PertumbuhanTumor
  • Sakit Sendi & Sengal Badan
  • Jantung / Saluran Darah
  • Migraine / Sakit Kepala
  • Strok / Parkinson
  • Penyakit Alzheimer (Nyanyuk)
  • Masalah Senggugut / PMS
  • Jangkitan Virus / Bakteria
  • Darah Tinggi
  • Masalah Saraf
  • Kencing Manis
  • Thyroid
  • ANTARA RIBUAN TESTIMONI EPHYRA
    Cantik

  • Masalah jerawat - klik SINI dan SINI
  • Masalah jeragat - klik SINI
  • Eyebag pudar - klik SINI
  • Parut chicken pox hilang - klik SINI
  • Kulit lebih bersih daripada parut jerawat - klik SINI
  • Sihat

  • Legakan sakit sendi dan suami berhenti merokok - klik SINI
  • Masalah Eczema - klik SINI
  • Berjaya kuruskan badan dan lancarkan haid serta tiada senggugut - klik SINI
  • Berjaya mengandung setelah bertahun menanti - klik SINI dan SINI
  • Masalah resdung - klik SINI
  • Bertenaga

  • Kekal aktif sehingga ke malam - klik SINI
  • Rasa lebih bertenaga dan bersemangat - klik SINI
  • Badan lebih sihat dan segar - klik SINI
  • Sentiasa bertenaga - klik SINI
  • Tidak mudah letih / tidur lena / tidak mudah mengantuk di siang hari / kempiskan perut buncit     / melancarkan sistem pelawasan - klik SINI

  • PROMOSI EPHYRA MEGASALE

    HARGA PREMIUM PACK (30 SACHETS)

    RM 180 ( Semenanjung ) / RM 190 ( Sabah & Sarawak )

    Call / whatsapp HOTLINE : 019 3999 238 / 03 41417889







    Rasanya sedap, halal dan selamat,
    Khasiatnya banyak tidak terperi;
    Norman dan Memey berkongsi nikmat,
     Ephyra tak dilupa walau sehari.


    Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga ini dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh OceanLife2u.com dengan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 10,020.00 untuk dimenangi. Sila klik SINI untuk join.

    29 Komentar

    Write Komentar
    cikmisi leen
    AUTHOR
    1/5/14 1:18 PTG delete

    salam ..datang balas kunjungan dari segmen yang sama .. gudluck jugak neh ! ^_^

    http://keyranazleen.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    Reply
    avatar
    Cik Yaya
    AUTHOR
    1/5/14 1:40 PTG delete

    datang sini membalas kunjungan.. all the best

    http://misteriomuchacha.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    Reply
    avatar
    Noor Hayati
    AUTHOR
    1/5/14 2:02 PTG delete

    Dari ga yang sama !

    http://tiefiqs34.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    Reply
    avatar
    Noor Hayati
    AUTHOR
    1/5/14 2:05 PTG delete

    salam.. dari ga yang sma..

    http://tiefiqs34.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    Reply
    avatar
    1/5/14 5:03 PTG delete

    Good luck.
    Dari GA yg sama.
    Jemput singgah http://sayasyiera.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    Reply
    avatar
    azifah yazid
    AUTHOR
    1/5/14 5:48 PTG delete

    sinngah sini :)

    good luck :)

    http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    Reply
    avatar
    Fuza Musa
    AUTHOR
    1/5/14 6:54 PTG delete

    fuza pun dah berpantun

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    Reply
    avatar
    aisyah ambris
    AUTHOR
    1/5/14 9:10 PTG delete

    membalas kunjungan di malam hari...

    http://aisyahambris.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html#

    Reply
    avatar
    2/5/14 1:48 PG delete

    singgah dari GA yang sama :)

    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    Reply
    avatar
    nor nazliana
    AUTHOR
    2/5/14 9:58 PG delete

    good luck dtg dari Ga yg sama http://adna2029.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    Reply
    avatar
    Kenit Cinonet
    AUTHOR
    2/5/14 10:25 PG delete

    Kenit datang singgah dari segmen yg sama. All the best, salam jumaat (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    Reply
    avatar
    2/5/14 12:18 PTG delete

    singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/05/giveaway-ephyra-untuk-cantik-sihat-dan.html
    good luck ye

    Reply
    avatar
    RDZ Z
    AUTHOR
    9/5/14 12:41 PTG delete

    Singgah sini dari segmen yang sama. Good luck Muz...

    http://myblogsantai.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    Reply
    avatar
    jaakechik
    AUTHOR
    10/5/14 11:54 PG delete

    Salam sabtu.. jaa datang dari segmen yang sama... good luck untuk kita semua..

    http://www.jaakechik.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    Reply
    avatar
    sha dhira
    AUTHOR
    12/5/14 12:50 PTG delete

    shad datang dari segmen yang sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
    Good Luck :D

    Reply
    avatar
    Delimasari
    AUTHOR
    12/5/14 1:53 PTG delete

    dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-sihat-cantik-dan-bertenaga.html

    Reply
    avatar
    Syeeda
    AUTHOR
    14/5/14 9:42 PG delete

    singgah dari GA yang sama.. gud luck =)

    Reply
    avatar
    Zana Hassan
    AUTHOR
    15/5/14 9:28 PG delete

    salam kenal singgah dari segmen yg sama
    http://zanahassan-zana.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
    good luck!!

    Reply
    avatar
    Mimi Azirah
    AUTHOR
    16/5/14 3:43 PTG delete

    Good luck dr segmen yg samahttp://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    Reply
    avatar
    17/5/14 5:44 PG delete

    Do come & join me..
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/setulus-kasih-ibu-contest.html

    Reply
    avatar
    17/5/14 5:49 PG delete

    Do come & join me..
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/setulus-kasih-ibu-contest.html

    Reply
    avatar
    Mia Liana
    AUTHOR
    20/5/14 12:43 PTG delete

    Salam. Terima kasih sudi join Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga. Senarai peserta telah dikemaskini di http://www.mialiana.com/2014/05/giveawayephyra-cantik-sihat-bertenaga.html

    Good luck.. (^_^)

    Reply
    avatar
    IzZa HaDi
    AUTHOR
    21/5/14 4:25 PTG delete

    Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    Reply
    avatar
    23/5/14 9:51 PTG delete

    As salam. Moga berjaya. Saya singgah dan follow dari GA yang sama ^__^ Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga

    Reply
    avatar
    ros_reeza
    AUTHOR
    28/5/14 9:55 PG delete

    Hai, Ros singgah sini dari segmen yg sama.. Done follow.. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    Reply
    avatar