Khamis, Januari 09, 2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014!



Kalau semalam Muz join segmen Abak. Hari ni segmen daripada Mak Dara. Tak pa walaupun busy hujung minggu boleh blogwalking. Tambah, next week ada dua hari public holiday, boleh juga meroyan dengan blogwalking kan? Muz buat blog ni suka-suka saja tau. Tu pun member zaman sekolah mai rumah time raya, dok cakap fasal blog. Punyalah macam katak bawah tempurung, time tu tak tau pun apa tu blog. Dan sekarang ni inilah rupa Nakhoda Nurani. Ada cerita peribadi, banyak fasal dunia hiburan, ada juga ulasan novel, termasuk juga madah dan karya picisan, kadang-kadang ada buat tutorial tapi tak banyak, terselit juga sedikit sebanyak fasal dunia pendidikan dan tak terlepas entry yang syok sendiri. Hahaha... Pendek kata, apa yang Muz rasa nak kongsi, Muz akan tulis! Kesempatan ini Muz rakamkan ucapan terima kasih atas sokongan anda! Tak lama lagi pageviews akan jadi 2 Juta! Itu semua terjadi kerana sokongan anda, anda dan anda semua. Terima kasih sekali lagi ...Salam kenalan, buat mereka yang baru pertama kali bersua di alam maya...





37 Komentar

Write Komentar
9/1/14 8:52 PTG delete

terima kasih sebab sudi join segmen Mak Dara ni ye.. Mudah2an dapat menaikkan trafik sesama kita dan yg paling penting dapat mengukuhkan ukhwah antara kita insyaa allah..

Reply
avatar
Tidak Kalah
AUTHOR
9/1/14 8:59 PTG delete

dah follow. salam kenal

Reply
avatar
9/1/14 9:15 PTG delete

@adzairdawati makdara InsyaAllah, mudah-mudahan bermanfaat...

Reply
avatar
9/1/14 9:16 PTG delete

@Tidak Kalah Terma kasih. Salam kenal. Follow kamu kembali...

Reply
avatar
9/1/14 9:41 PTG delete

Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Reply
avatar
Maszie Fatah
AUTHOR
9/1/14 9:47 PTG delete

salam ukhwah,dtg bertandang dari segmen yg sama...dah follow

Reply
avatar
tifa anvar
AUTHOR
9/1/14 10:27 PTG delete

singgah disini baca blog ni. dari segmen sama

Reply
avatar
Kathy R'bain
AUTHOR
9/1/14 11:23 PTG delete

all the best muz...

Reply
avatar
10/1/14 9:25 PG delete

singgah sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Reply
avatar
Ahmad Zaki
AUTHOR
10/1/14 10:13 PG delete

Gudluck bro. Bersama² bersegmen. =)

http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?

Reply
avatar
Mia Liana
AUTHOR
10/1/14 11:41 PG delete

salam... mia singgah dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Reply
avatar
Fiza Rahman
AUTHOR
10/1/14 1:17 PTG delete

Dtg dari segmen MD. Naikkan trafik blog disini ☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Reply
avatar
Phat
AUTHOR
10/1/14 3:26 PTG delete

datang jenguk sahabat segmen mak dara dan rapatkan silaturahim http://www.phat.my/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html tq

Reply
avatar
Abak's Role
AUTHOR
10/1/14 6:02 PTG delete

Abak pun join... hehhe... In Shaa Allah,sama2 blogwalking

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
10/1/14 7:30 PTG delete

Selamat bersegmen ;D

Reply
avatar
10/1/14 7:31 PTG delete

@Azhafizah Md Nor Terima kasih. Sudah membalas kunjungan dan follow saudari di sana...

Reply
avatar
10/1/14 7:31 PTG delete

@Maszie Fatah Salam ukhwah, sudah follow saudari juga...

Reply
avatar
10/1/14 7:31 PTG delete

@tifa anvar Terima kasih. Sudah singgah di sana juga...

Reply
avatar
10/1/14 7:32 PTG delete

@julia jamaludin Thanks.. Sudah singgah di sana juga!

Reply
avatar
10/1/14 7:33 PTG delete

@Ahmad Zaki Thanks bro. Same goes to you ;)

Reply
avatar
10/1/14 7:33 PTG delete

@Mia Liana Wslm. Slmt bersegmen Kak Mia!

Reply
avatar
10/1/14 7:33 PTG delete

@Fiza Rahman Sudah membalas kunjungan anda di sana...

Reply
avatar
10/1/14 7:33 PTG delete

@Phat Salam kenal Phat ;)

Reply
avatar
10/1/14 7:34 PTG delete

@Abak's Role Sesama kunjung mengunjung di alam maya Abak...

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
10/1/14 11:17 PTG delete

kunjungan balas dari segmen yang sama :)

Reply
avatar
mazzING
AUTHOR
11/1/14 12:27 PG delete

Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
MZG

Reply
avatar
11/1/14 1:16 PG delete

salam..
datang singgah dari segmen yang sama.

selamat berblogwalking :)

http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Reply
avatar
11/1/14 8:36 PG delete

thanks sudi singgah blog sy.... dari segmen yg sama

Reply
avatar
11/1/14 7:20 PTG delete

YB datang dari segmen yang sama. Baru berkesempatan singgah dan tinggal jejak.

http://yangbaik.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Reply
avatar
Ainim Suju
AUTHOR
11/1/14 9:49 PTG delete

Salam perkenalan..
Singgah blog walking disini
http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Reply
avatar
cheqna
AUTHOR
12/1/14 10:42 PG delete

cheqna berkunjung balas ke sini yer..tq =)

Reply
avatar
bella luna
AUTHOR
13/1/14 11:46 PG delete

comeel nye "bye-bye" die.. hahaa. singgah dari segment mak dara

Reply
avatar
15/1/14 4:31 PTG delete

Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Reply
avatar
Mas Zull
AUTHOR
21/1/14 6:13 PTG delete

assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

Reply
avatar