Ahad, Disember 15, 2013

Siapa Hisyam Hamid Pembawa Watak Harith Dalam Ariana Rose Adaptasi The Wedding Breaker?


Since hari ni kecoh peminat-peminat novel The Wedding Breaker tentang satu nama, tergerak hati nak tulis entry ni. Just, simple entry only. Hari ni pelakon dari drama Ariana Rose iaitu adaptasi novel The Wedding Breaker sempat turun ke PWTC sempena pesta buku. Antara yang turun ialah Fatiya Latiff, Arja Lee, Hisyam Hamid dan produsernya Ziela Jalil. Menariknya ramai yang bertanya dan tertanta-tanya siapakah gerangan jejaka tinggi lampai bernama Hisyam Hamid ini. So, mai nak cerita sedikit.


Actually, Muz sendiri pun tak banyak info fasal dia. Yang pasti dia merupakan pelakon dari negara seberang, Singapura! Tak tahu sama ada dia pernah berlakon dalam produksi tempatan sebelum ini, tetapi di Singapura Hisyam Hamid memang agak popular dan dikenali peminat industri hiburan di sana. Menariknya drama Ariana Rose belum lagi ditayangkan, tetapi Hisyam Hamid sudah mula mencetuskan perhatian peminat-peminat yang sememangnya tertunggu-tunggu adaptasi The Wedding Breaker ke kaca televisyen.



Barangkali wajah yang menarik menjadi salah satu punca kenapa Hisyam Hamid boleh mencetuskan aura terutama kepada peminat perempuan. Ini bukan saja-saja cakap, ye. Sebaliknya hakikat, memang golongan Hawa sekarang ni tengah menyebut-nyebut nama aktor ini. Masing-masing macam teruja semacam saja Muz tengok. Hahaha... But, satu hakikat yang perlu diketahui, Hisyam Hamid sudahpun berkahwin dan mempunyai cahaya mata. Kalau tak salah mempunyai sepasang anak yang comel dan seorang isteri yang jelita. Tapi jangan kecewa sangat orang lelaki ada lagi tiga kuota. Opsss!!! Gurau saja, okay...


Baiklah, itu saja kot nak merepek. Dekat sini, Muz tempek gambar-gambar menarik Hisyam Hamid. Ya la, bukan semua ada Instagram nak skodeng dia. Dan bukan semua ada twitter nak tweet dia. So, biarlah Nakhoda Nurani menjadi penyambung rasa yang sudah mula bertaut dalam hati kaum-kaum Hawa di luar sana. Hahaha. Sabo je la, ayat tak leh belah. Okay guys, that's all for tonight. Sweet dreams, and sleep tight....










:: Kredit :: 
Facebook Fanpage

8 Komentar

Write Komentar
sha my heart
AUTHOR
25/1/14 9:44 PTG delete

ooo. dah kahwin. Laki orang. Tak jadilah nak minat. Hehe~

Reply
avatar
4/2/14 4:32 PTG delete

mmg handsome...lakonan dia pun best...sat lagi boleh la popular..setanding dengan aron aziz kan..

Reply
avatar
4/2/14 8:06 PTG delete

@Kisah Si Dairy sbb ada rupa la ramai yg minat..hehe

Reply
avatar
11/2/14 11:02 PTG delete

Ada kah oang kampung cm sya ni boleh jumpa dgn Hisyam Hamid

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
26/2/14 8:53 PG delete

Good looking young actor

Reply
avatar
ji seong yeon
AUTHOR
25/5/14 2:48 PTG delete

Betul ker hisyam hamid ni anak kepada hamid gurkha??maaf saya hanya mahukan kepastian..

Reply
avatar
25/5/14 7:00 PTG delete

@ji seong yeon Bkn lah, smlm kat award tu diorg gurau2 jer...

Reply
avatar