>

Rabu, April 24, 2013

Projek Memikat Suami Ke Drama; Siapa Pelakon Paling Sesuai Menjayakan Wataknya?





Projek Memikat Suami bakal didramakan? Ya, memang betul. Novel tulisan Hanina Abdullah ini telah disahkan akan diangkat ke kaca televisyen tidak lama lagi. Jika anda telah membaca novel ini, pastinya anda dapat membayangkan pelbagai adegan antara Nawwal Husna dan Zahrain. Ada banyak adegan manis dan sweet dalam novel ini. Tidak kurang juga yang panas seperti ‘buttercream’ dan ‘now’! Faham tak apa itu ‘now’? Hahaha... Diam-diam sudah! Apapun, sekarang ini, khalayak yang menggemari novel ini sedang hangat memperkatakan tentang pelakon yang sesuai membawakan dua watak utama ini. Siapa agaknya yang sesuai? Ce cerite sikit...


Review Projek Memikat Suami >>> SiNi

Hendak dulang diberi dulang, Dulang berisi sagu mentah; Hendak pulang kuberi pulang, Tinggalkan jejak barang sepatah.

32 comments

25/4/13 12:19 PTG

kalau amar asyraf ok kot? dengan emma ni boleh lah..


tapi kan tak ke novel ni macam open sangat...hehe...

4/5/13 12:21 PTG

@cik kaki ketawe Open jugak la, pandai2 la pengarah dia nak buat mcm mana nanti!

18/5/13 2:47 PTG

Rasanya emma maembong sesuai dgn watak nawwal,nawwalkn orgnya kcik2 je..and pelakon lelaki aaron memg ngam sgt la dgn watak zahrain alimin.:-)

Tanpa Nama
21/5/13 9:58 PTG

sari yanti sesuai jadi nawwal...

gelak je terus!!
21/5/13 10:00 PTG

kalau sari yanti jadi nawwal mmg sesuai...

gelak je terus!!
21/5/13 10:04 PTG

@Noryati Kabulai

kalau sari yanti jadi nawwal mmg sesuai...cute gitu..

25/5/13 5:21 PG

zahrain alimin tggi orgnya dan ala2 mat salleh gitu ~ x ley nk pk sape heronya

nawwal husna kecik molek n kulit sawo matang ~ x secantik mana tp manis orgnya ~ harus bg dkt fazura x pn liyana jasmay ~ coz dorang je yg menepati ciri2 tersebut.

25/5/13 5:30 PG

zahrin alimin tggi dan handsome orgnya ala2 mat salleh gitu ~ x terpikir sape heronya coz mcm x de yg sesuai je..

nawwal husna kecik molek berkulit sawo matang biasa2 shj ttp manis orgnya ~ klu bg dkt fazura or liyana jasmay mmg kena sgt dgn perwatakannya..

Tanpa Nama
28/5/13 6:10 PTG

ambik nadiya nisaa jadi heroin drama ni gerenti meletup giler nadiya nisaa kan heroin paling hebat,paling popular n paling cantik sekali kat malaysia hanya nadiya nisaa je yg layak jadi heroin drama n filem digandingkan dgn hero2 kacak n tampan.

29/5/13 2:10 PG

motip?
bluwerkkk nk termuntah teman baca..
dgn tahi lalat sebesar taik cicak kt tepi dagu 2 harus gelaman teman nengoknya...
agak2 ler nk pilih heroin pn...klu stakat bakat je tp rupe nan hado x jd jgk...jengkel trus...

29/5/13 1:33 PTG

@lolo seposen I like Fazura...

29/5/13 1:34 PTG

@Tanpa Nama Citarasa masing-masing...

29/5/13 1:34 PTG

@lolo seposen Hohoho...

29/5/13 1:36 PTG

@gelak je terus!! Sari Yanti pon ok jugak!

Tanpa Nama
8/6/13 7:37 PG

NOW ! HAHA open la novel ni ,. x elok dek mata . kalo bdk bwah umur tengok, terbwk2 sampai ke sekolah . Am i right?

16/6/13 3:35 PTG

saya dah baca novel ni wah...x sabar nak tgk...mesti best mcm ssid kan3x

16/6/13 4:06 PTG

@Tanpa Nama Pandai2 la pengarah dia sesuaikan nanti...

16/6/13 4:06 PTG

@Zieyzie Ilisha Hehe..Just wait n see

Tanpa Nama
17/6/13 11:38 PTG

kalau Tiz Zaqyah yg bwa watak NH mesti best kan.

26/6/13 6:44 PTG

Sy nk siti saleha jd heroin...

26/6/13 6:48 PTG

Sy nk siti saleha jd heroin...

Tanpa Nama
1/7/13 7:06 PTG

sy pon suka siti saleha jadi NH & Tiz jd Nawrah. Sesuai gak klu watak Zahra tu Dynas yg bawa..

Tanpa Nama
10/7/13 11:06 PG

saya cadangkan bukan aaron! heheh sori aaronators.. bg saya x sesuailah.. kena cari yg ala2 mat saleh.. try fahrin?

tp watak NH tu siti saleha pun mcm ok.. or if not izzara aishah?

Tanpa Nama
15/7/13 9:03 PG

saya rasa utk watak nawwal liyana jasmey sesuai kot sebab wataknya agak lincah dan sempoi,untuk watak zahrain pulak fizo omar nampak macam sesuai,

Tanpa Nama
9/9/13 4:36 PTG

Bg sy pulak watak zahrain baik diamik alih oleh zain saidin..sbb zain saidin muka mcm nat salleh..klu watak nawwal pulak amik la almy nadia..

Tanpa Nama
9/9/13 4:40 PTG

Baik amik zain saidin jd watak zahrain..watak nawwal husna amik almy nadia..bru la class..

Tanpa Nama
15/9/13 3:08 PTG

letak Fizo ngan Almy Nadia..cun sesangatt..

Tanpa Nama
15/9/13 3:09 PTG

Yee..Almy Nadia ngan Fizo

Tanpa Nama
18/9/13 4:48 PTG

Ashraf Sinclair n ChaCha Maembong..

Tanpa Nama
20/9/13 4:02 PTG

nazim othman & fazura

Tanpa Nama
20/9/13 4:03 PTG

nazim othman & fazura

Tanpa Nama
20/9/13 4:04 PTG

nazim othman & fazura

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Red Polka Dotted Pencil