Rabu, April 24, 2013

Projek Memikat Suami Ke Drama; Siapa Pelakon Paling Sesuai Menjayakan Wataknya?





Projek Memikat Suami bakal didramakan? Ya, memang betul. Novel tulisan Hanina Abdullah ini telah disahkan akan diangkat ke kaca televisyen tidak lama lagi. Jika anda telah membaca novel ini, pastinya anda dapat membayangkan pelbagai adegan antara Nawwal Husna dan Zahrain. Ada banyak adegan manis dan sweet dalam novel ini. Tidak kurang juga yang panas seperti ‘buttercream’ dan ‘now’! Faham tak apa itu ‘now’? Hahaha... Diam-diam sudah! Apapun, sekarang ini, khalayak yang menggemari novel ini sedang hangat memperkatakan tentang pelakon yang sesuai membawakan dua watak utama ini. Siapa agaknya yang sesuai? Ce cerite sikit...


Review Projek Memikat Suami >>> SiNi

32 Komentar

Write Komentar
25/4/13 12:19 PTG delete

kalau amar asyraf ok kot? dengan emma ni boleh lah..


tapi kan tak ke novel ni macam open sangat...hehe...

Reply
avatar
4/5/13 12:21 PTG delete

@cik kaki ketawe Open jugak la, pandai2 la pengarah dia nak buat mcm mana nanti!

Reply
avatar
18/5/13 2:47 PTG delete

Rasanya emma maembong sesuai dgn watak nawwal,nawwalkn orgnya kcik2 je..and pelakon lelaki aaron memg ngam sgt la dgn watak zahrain alimin.:-)

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
21/5/13 9:58 PTG delete

sari yanti sesuai jadi nawwal...

Reply
avatar
gelak je terus!!
AUTHOR
21/5/13 10:00 PTG delete

kalau sari yanti jadi nawwal mmg sesuai...

Reply
avatar
gelak je terus!!
AUTHOR
21/5/13 10:04 PTG delete

@Noryati Kabulai

kalau sari yanti jadi nawwal mmg sesuai...cute gitu..

Reply
avatar
lolo seposen
AUTHOR
25/5/13 5:21 PG delete

zahrain alimin tggi orgnya dan ala2 mat salleh gitu ~ x ley nk pk sape heronya

nawwal husna kecik molek n kulit sawo matang ~ x secantik mana tp manis orgnya ~ harus bg dkt fazura x pn liyana jasmay ~ coz dorang je yg menepati ciri2 tersebut.

Reply
avatar
lolo seposen
AUTHOR
25/5/13 5:30 PG delete

zahrin alimin tggi dan handsome orgnya ala2 mat salleh gitu ~ x terpikir sape heronya coz mcm x de yg sesuai je..

nawwal husna kecik molek berkulit sawo matang biasa2 shj ttp manis orgnya ~ klu bg dkt fazura or liyana jasmay mmg kena sgt dgn perwatakannya..

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
28/5/13 6:10 PTG delete

ambik nadiya nisaa jadi heroin drama ni gerenti meletup giler nadiya nisaa kan heroin paling hebat,paling popular n paling cantik sekali kat malaysia hanya nadiya nisaa je yg layak jadi heroin drama n filem digandingkan dgn hero2 kacak n tampan.

Reply
avatar
lolo seposen
AUTHOR
29/5/13 2:10 PG delete

motip?
bluwerkkk nk termuntah teman baca..
dgn tahi lalat sebesar taik cicak kt tepi dagu 2 harus gelaman teman nengoknya...
agak2 ler nk pilih heroin pn...klu stakat bakat je tp rupe nan hado x jd jgk...jengkel trus...

Reply
avatar
29/5/13 1:34 PTG delete

@Tanpa Nama Citarasa masing-masing...

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
8/6/13 7:37 PG delete

NOW ! HAHA open la novel ni ,. x elok dek mata . kalo bdk bwah umur tengok, terbwk2 sampai ke sekolah . Am i right?

Reply
avatar
16/6/13 3:35 PTG delete

saya dah baca novel ni wah...x sabar nak tgk...mesti best mcm ssid kan3x

Reply
avatar
16/6/13 4:06 PTG delete

@Tanpa Nama Pandai2 la pengarah dia sesuaikan nanti...

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
17/6/13 11:38 PTG delete

kalau Tiz Zaqyah yg bwa watak NH mesti best kan.

Reply
avatar
Anis Neesa
AUTHOR
26/6/13 6:44 PTG delete

Sy nk siti saleha jd heroin...

Reply
avatar
Anis Neesa
AUTHOR
26/6/13 6:48 PTG delete

Sy nk siti saleha jd heroin...

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
1/7/13 7:06 PTG delete

sy pon suka siti saleha jadi NH & Tiz jd Nawrah. Sesuai gak klu watak Zahra tu Dynas yg bawa..

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
10/7/13 11:06 PG delete

saya cadangkan bukan aaron! heheh sori aaronators.. bg saya x sesuailah.. kena cari yg ala2 mat saleh.. try fahrin?

tp watak NH tu siti saleha pun mcm ok.. or if not izzara aishah?

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
15/7/13 9:03 PG delete

saya rasa utk watak nawwal liyana jasmey sesuai kot sebab wataknya agak lincah dan sempoi,untuk watak zahrain pulak fizo omar nampak macam sesuai,

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
9/9/13 4:36 PTG delete

Bg sy pulak watak zahrain baik diamik alih oleh zain saidin..sbb zain saidin muka mcm nat salleh..klu watak nawwal pulak amik la almy nadia..

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
9/9/13 4:40 PTG delete

Baik amik zain saidin jd watak zahrain..watak nawwal husna amik almy nadia..bru la class..

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
15/9/13 3:08 PTG delete

letak Fizo ngan Almy Nadia..cun sesangatt..

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
15/9/13 3:09 PTG delete

Yee..Almy Nadia ngan Fizo

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
18/9/13 4:48 PTG delete

Ashraf Sinclair n ChaCha Maembong..

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
20/9/13 4:02 PTG delete

nazim othman & fazura

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
20/9/13 4:03 PTG delete

nazim othman & fazura

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
20/9/13 4:04 PTG delete

nazim othman & fazura

Reply
avatar