Isnin, Februari 25, 2013

Video Jennifer Lawrence Terjatuh Ketika Mengambil Anugerah Pelakon Wanita Terbaik Oscar


Jennifer Lawrence. Kenal tak? Tak kenal tak pa. Rasa macam pernah dengar tapi nak kata kenal tu memang tipulah sebab tak pernah jumpa! Hehehe. Jarang, Muz update hiburan luar negara. Tadi nak check email, nampak news ini. Kasihan. Momen indah bertukar jadi tragedi. Jennifer Lawrence yang diumumkan sebagai pemenang Oscar bagi kategori Pelakon Wanita Terbaik terpaksa menempuhi saat memalukan apabila terjatuh ketika mendaki tangga menuju ke pentas bagi meraih anugerah tersebut. Itulah bahananya kalau pakai gaun meleret.


Kan dah terima padah. Mungkin tak jejaskan apa-apa sebab dia masih lagi seorang juara, cuma kurang sedikit kesempurnaannya kerana insiden itu. Apapun tahniah Jennifer Lawrence kerana anda mampu membuka mata ini mengenali diri anda bukan kerana bakat atau kemenangan sebaliknya daripada insiden terjatuh di tangga pentas yang berlaku. Huhuhu...

6 Komentar

Write Komentar
Aku Anis
AUTHOR
25/2/13 6:37 PTG delete

kesian dia xD haha

Reply
avatar
25/2/13 6:49 PTG delete

@Aku Anis Malang tak berbau..Huhuhu

Reply
avatar
Zamani Abe
AUTHOR
25/2/13 7:04 PTG delete

mcmmn lah nkcover tu.. huhu

Reply
avatar
25/2/13 8:23 PTG delete

@Zamani Abe Kalau bollywood boleh lagi buat2 gaya diorg yg suka sentuh2 lantai sblm naik pentas especially dlm majlis anugerah yg sllau nmpak kat zee tv tu..hehe

Reply
avatar
Fazi Isma
AUTHOR
26/2/13 11:30 PG delete

agak malu tp shila dlu pn prnah jatuh kan masa anugerah apa ntah.

Reply
avatar
26/2/13 12:43 PTG delete

@Fazi Isma Shila x sure, tp Jac pernah jatuh masa perfom dlm satu anugerah atau persembahan...

Reply
avatar