Jumaat, November 23, 2012

"Segmen: Jom BW sambil Follow sampai Lebam"








Rasa nak join segmen.
Nak tau kenapa?
Sebab nak tambah kenalan baru?
Tak cukup kah bilangan follower yang ada?
Nak tau jawapan jujur kerr?
Ok, fine! Memang tak cukup!
Lagi apa sebab nak join segmen ni?
Sebab nak baca entri-entri baru.
Nak jumpa gaya penulisan yang pelbagai.
Aik, tak cukup lagi kerr dengan update kawan-kawan yang sedia ada?
Bukan tak cukup, tapi mencari yang baru!
Hari-hari makan ketam..
Lama-lama muka pun boleh jadi kusam kan?
Ada kerr perumpamaan macam tu??
Lantaklah...
Yang pasti aku nak join segmen ni!
Kalau korang nak join jugak mai tekan banner tuan tanah segmen kat atas tu.
Lepas tu mai sini jangan lupa blogwalking.
Lagi penting follow tau.
Aku ni kalau masuk segmen tak berkira sangat.
Bukan kalau orang tu follow baru follow balik.
Kalau time rajin tu bantai follow semua
Cuma orang ja tak sudi follow aku balik
Tapi tak semua la macam tu
Apapun tenkiyuu buat yang singgah dan follow sini.
Love uols so muchhhh.
Muah..Muah..Muah..

Rasa macam nak muntah baca entri ni? Silakan muntah... Sebab diri sendiri pun rasa geli nak baca! Haha.. Tapi tuan tanah segmen kata yang terpantas dan entri yang mengkagumkan akan mendapat tempat dalam bloglist. Dan definisi entri yang mengkagumkan bagi persepsinya adalah entri yang merepek. Harap-harap apa yang dimerapukan ini cukup merepek la hendaknya... Hehe`:P


35 Komentar

Write Komentar
D i n
AUTHOR
23/11/12 3:52 PTG delete

wa datang follow awak haha dari segmen yg sama :D

Reply
avatar
Sa Michaisi
AUTHOR
23/11/12 4:02 PTG delete

Ewaaaah . Haha bahasa kemain klasik . Ada chaaan ni, ekekeke . Okay okay mataceeeh join ;) . Eh senarai peserta segmen yang lama ada lagi taw, kalo nak bw, bw le. Hehe

Reply
avatar
Ci Kecil
AUTHOR
23/11/12 4:39 PTG delete

YANIE datang dari segmen yang sama :] jemput ke blog saya yerr awak :)saya dah follow awak sekali :)
http://yanieandierah-diary.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Reply
avatar
23/11/12 9:16 PTG delete

Golek-golek sini dari segmen yang sama. ^___^

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

join jom : http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

Reply
avatar
Cik Wieda
AUTHOR
24/11/12 8:35 PG delete

bw sini :)

http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

Reply
avatar
amy fendi
AUTHOR
24/11/12 2:28 PTG delete

BW sini, dari segmen yang sama http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Jom join Giveaway Fatini http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

Reply
avatar
miszfazierra
AUTHOR
24/11/12 9:11 PTG delete

salam, hi awak, jejalan sini jenguk2 awak. btw, salam kenal yup! done follow here ;)

http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

Reply
avatar
cik sweety
AUTHOR
25/11/12 12:41 PG delete

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

jum BW blog saya. yang penting follow tue kann. kah3.. ngee.. salam perkenalan yup :)

Reply
avatar
Azwar Syuhada
AUTHOR
25/11/12 12:10 PTG delete

Bw n follow dari segmen yang sama.. =)

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

Reply
avatar
Ahmad
AUTHOR
25/11/12 4:27 PTG delete

Singgah dari segmen yg sama ^^

http://amad-jalanan.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Reply
avatar
Fatin Nabila
AUTHOR
25/11/12 5:53 PTG delete

Dari segmen yang sama ^^V

http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Reply
avatar
AyuInsYiraH
AUTHOR
25/11/12 8:56 PTG delete

ayu dtg dr segmen yang sama...

Reply
avatar
D i n
AUTHOR
25/11/12 11:25 PTG delete

dari segmen yg sebijik hehe

http://dingraphic.blogspot.com/

Reply
avatar
26/11/12 12:37 PG delete

@Ci Kecil Thanks sudi singgah. Dah balas kunjungan. Tapi sori erk tak dpt follow, awk tak letak widget follower, so tak dpt la sy nak follow...

Reply
avatar
26/11/12 12:39 PG delete

@D i n Dah balas kunjungan dan follow sekali`:-)

Reply
avatar
26/11/12 12:40 PG delete

@Haziqah and atiQah Thanks golek dekat sini. Sudah guling dekat sana :P

Reply
avatar
26/11/12 12:41 PG delete

@Cik Wieda Dah balas kunjungan dan follow sekali...

Reply
avatar
26/11/12 12:43 PG delete

@amy fendi Thanks singgah. Dah balas kunjungan...

Reply
avatar
26/11/12 12:44 PG delete

@miszfazierra Thanks singgah. dah balas kunjungan. Dah lama follow blog awak :D

Reply
avatar
26/11/12 12:47 PG delete

@Ahmad Dah balas kunjungan dan follow sekali...

Reply
avatar
26/11/12 12:48 PG delete

@AyuInsYiraH Thanks singgah. Dah lama follow Ayu :D

Reply
avatar
26/11/12 12:49 PG delete

@D i n Terima kasih sudi singgah. Dah balas kunjungan dan follow sekali...

Reply
avatar
26/11/12 12:52 PG delete

@Fatin Nabila Sy follow blog awk yg satu lagi okay. Url ni tak disertakan dgn widget follower. Sy tak dpt follow guna tumbler follower tu sbb dah cukup kuota.. Takkan dikira...

Reply
avatar
26/11/12 12:53 PG delete

@Azwar Syuhada Thanks singgah. Dah balas kunjungan dan follow sekali :)

Reply
avatar
huda
AUTHOR
26/11/12 10:52 PG delete

balas kunjungan, maaf di atas kelewatan huda ye. hehe. ok, huda pun lama dah follow sini.
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Reply
avatar
26/11/12 11:10 PTG delete

Ain datang balas kunjungan :D

Jom Join GA AWESOME ni.Banyak hadiah menarik seperti Camera LOMO -->http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

Reply
avatar
tieyadora
AUTHOR
27/11/12 1:57 PG delete

haii dari segmen yang same.. salam kenal n dah folow awak :)
http://tieyadora-kisahdongengsaja.blogspot.com/

Reply
avatar
Iman Lee
AUTHOR
27/11/12 2:19 PTG delete

http://iman-lee.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai.html

hi engku. engku sihat tak harini? muehehe :P

Reply
avatar
miela lula
AUTHOR
27/11/12 2:57 PTG delete

dari segmen yang sama. done follow awak follow larhh saya balik yea? :)

http://mielalula.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Reply
avatar
leogurl94
AUTHOR
28/11/12 8:17 PTG delete

Hai.. Dari segmen yang sama.. Saya pollow sini ^^

http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Reply
avatar
Anis Farhana
AUTHOR
29/11/12 9:18 PG delete

Hai . selamat pagi . singgah sini dari segmen yang sama :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam_29.html

Reply
avatar
RaaRocherr
AUTHOR
29/11/12 6:21 PTG delete

dari segmen yg sma :) salam kenal .

http://raarocherr.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Reply
avatar
Zahrina
AUTHOR
30/11/12 7:51 PTG delete

dari segmen yang sama.:)
jemput ke blog saya ye...

http://zahrenn.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Reply
avatar
Cik Siti
AUTHOR
2/12/12 11:43 PG delete

salam..sy datang dr segmen yg sama..
jemput dtg ke blog sy ye..:-)

http://www.ctfarahcomey.blogspot.com/2012/12/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Reply
avatar
2/12/12 2:54 PTG delete

Hai datang dari segmen yang sama :) meh meh jenguk kita balik http://ernyynuraiman.blogspot.com

Reply
avatar