Jumaat, Januari 20, 2012

Hobi Saya: Blogwalking+Follow



Cuti semester dah bermula lagi. Seminggu bertapa di rumah, mulalah rasa bosan menggigit hati. Facebook pula dah macam malas nak layan sangat. Jadi, yang paling nampak senang di mata, apa lagi kalau bukan mencoret kata di alam maya. Belek punya belek jumpa pula segmen ni. Jadi, terkam saja la... Tak salah kan berkawan walau beribu asalkan yang bertakhta selaku permaisuri di hati cuma satu!




Jom, pakat tekan link ni! Bukan kena bayaq pun :-)

Jangan tunggu lama-lama! Tarikh tutup pada 23/01/2012

16 Komentar

Write Komentar
Mimie
AUTHOR
21/1/12 8:57 PG delete

thanks join :)

Reply
avatar
21/1/12 3:39 PTG delete

singgah dari segmen yang sama..
suda follow..
jemput ke blog saya
http://nysahanysa97.blogspot.com/2012/01/hobi-saya-blogwalkingfollow.html

Reply
avatar
:: Cik Nur ::
AUTHOR
22/1/12 12:15 PG delete

dari segmen yg sama...singgah sini dan follow.. :)

Reply
avatar
misshannajr
AUTHOR
22/1/12 9:13 PG delete

hye..akak dr segmen mimie juga..singgah sini folo awak..selamat berkenalan dr kak hanna..nak panggil apa ni? (:

Reply
avatar
Mak Usu
AUTHOR
22/1/12 2:17 PTG delete

Mak Usu balas kunjungan... :):)
Follow sini juga..

Reply
avatar
kewchik
AUTHOR
22/1/12 3:24 PTG delete

Hy . Kite dri segmen yg sme . Kite dtg nk trjah blog awk comel ni .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalking-follow.html

Reply
avatar
Niena Sofea
AUTHOR
22/1/12 3:42 PTG delete

thnxs abg muz sudi singgah teratak pink Niena tu .. hihi ..

pink sebati dengan jiwa perempuan .. lagipun , kecomelan itu penting .. hihi ..

blog abg muz pun apa kurangnya .. cntik je petal rose tu jatuh dr ats .. =)

Reply
avatar
Cik Rose Cute
AUTHOR
22/1/12 9:21 PTG delete

Singgah sini dan follow dari segmen yg sama

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

Reply
avatar
fendyanisa
AUTHOR
22/1/12 9:36 PTG delete

tengs coz follow me...visit here n done follow u back:)

Reply
avatar
23/1/12 10:31 PG delete

saya dari segmen yg sama...
sudah follow
sudi2 la ke blog saya....

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

Reply
avatar
myu
AUTHOR
23/1/12 1:20 PTG delete

Salam :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

Reply
avatar
23/1/12 3:35 PTG delete

Hye, bw kat sini dari segmen yg same :)

Reply
avatar
27/1/12 12:56 PTG delete

@misshannajr
Salam perkenalan. Panggil Muz je pun dah cukup :)

Reply
avatar
27/1/12 12:57 PTG delete

@Niena Sofea
Hehehe...Ladies n pink mcm aur dgn tebing. Thanks sudi singgah balik ek :)

Reply
avatar
9n0L4
AUTHOR
28/1/12 12:10 PG delete

jalan jalan intai kawan satu segmen. & follow sini juge. lucky no 132. hee. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

Reply
avatar
28/1/12 1:18 PTG delete

@9n0L4
Oh, lucky no 132 ek? Tq, singgah sini. Nanti sy follow sana ek :)

Reply
avatar